Trombózisos múlttal rendelkezők, hogy éltétek meg a terhességet?
Figyelt kérdés
Mélyvénás trombózisom volt pár éve egészen csípőig. Az orvosok azt mondták ha teherbe esem, veszélyeztetett terhes leszek és csakis császárral szülhetek. Emiatt aggódom és amiatt is, hogy a terhesség rontja majd a lábam állapotát. Veletek hogy volt?:(2014. aug. 1. 12:50
1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt 2x is de én simán meg szültem mind az 5 lányomat. Annyi volt hogy nagyon sokat ittam be ne sűrűsodjön a vérem. 1x kellett vér hígító t kapnom. Hasba injekcioba. Semmi komoly bajom nem volt és nincs most sem. Nekem a bal labszarbol indul a hüvelybe. Elég rossz helyen van. Ha tudok még segiteni irj privibe.
2/2 anonim válasza:
En szurtam magam clexannal es megis trombogisom lett 2 eve a szulest kovetoen. Most oktoberre vagyok kiirva a tesoval, mar azota szurom magam h elkezdtunk probalkozni. Termeszetes uton indulunk neki a szulesnek, csak akkor lesz csaszar ha valami baj van. Az elso szulesem csaszar volt de nem a trombozis veszely miatt.
Terhessegek alatt semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!