Heti egyszer 2 dl vörösbor rendben van terhesen?
Pár napja valaki sört akart inni szoptatósan, amikor leteszi a gyereket aludni, utána és itt megkérdezte, hogy kitisztul e hajnalra. Rá is ráugrottak rendesen.
Ezek mindig is ilyen egymásnak szegülős témák lesznek, ahoyg a szoptatás, tápszer, hozzátáplálás, de még az oltás, vagy a sterilizálás is. A háziállatok meg méglyára valók.
Csináld, ahogy a lelkiismereted megengedi, a lazaság is nagyon fontos, nem kell ennyire rágörcsölni mindenben egy gyerekre, mint egyes anyukák. Gondolom nem lerészegedni akarsz hetente.
Én ittam néha pezsgőt is, bort is, a szoptatást is lazábbra vettem, kapott tápszert is mellé és 4 hónaptól eszik főzelékeket is. Mostanra meg már mindent és soha nem volt még beteg szerencsére, nem ment a hasa sem, végig alszik éjjel egy hónapos kora óta és egy nyugodt kiegyensúlyozott baba. Ráadásul cicánk is van.
Nekem ez elég igazolás rá, hogy igenis lehet ezt lazábban is venni. Na meg az orvosunk és a védőnő is azt mondta, hogy mindent jól csináltam eddig, látja a gyereken és rajtam is. És ebbe a bor is belefért.
A tesco ízetlen, permetes őszibarackja, meg a körömlakkozás terhesen az meg nem. Nyugodtan igyál vörösbort, csak keveset :)
A tegnap esti vacsora mellé kifejezetten jól esett 1 dl ;)
28hkm
:-)
A héten még nem ittam, jó is, hogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!