Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egyszer 2 dl vörösbor...

Heti egyszer 2 dl vörösbor rendben van terhesen?

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 14:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy vagy pocsék anya! Terhesen hányszor kívántam a bort! De beláttam, hogy nem szabad. Ne érezd emiatt rossz anyának magad. Amúgy, ha nagyon megkívánod, igyál kicsit, de 1 dl-nél ne legyen több. Annyi nem árt a babának. Boldog babavárást! 9 hónapos baba anyukája
2014. okt. 8. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:
45%
Hagyjad kérdezö a sok okoskodó nöt, akik okosabbak, mint az orvosod.... legalábbis azt hiszik szegények :-)
2014. okt. 8. 20:39
 23/30 anonim ***** válasza:
27%
A kérdező ironizál, nyilván nem érzi magát szaranyának, mert meg van győződve az igazáról. Pedig terhesen alkoholt inni /tök mindegy, hogy mit/ az már súrolja a szaranyaság határát. Még meg sem született a babád, de már felelőtlenül bánsz vele, veszélyezteted.
2014. okt. 8. 22:52
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
hu, ez az utolso kicsit durva volt...ilyen alapon, ha ismernelek, en is biztosan talalnek kb 10 kulonbozo indokot, hogy te miert vagy szar anya, biztosan nem esne szarul neked (pl tul kicsi a gyerekszoba, nincs eleg tesoja, tul oregen vagy tul fiatalon vallaltad, tul keveset vagy tul sokat sportolsz, amivel veszelyezteted stb stb) rohejes
2014. okt. 9. 08:30
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy szaranya! :D Ne hülyéskedj már. Én egyetlen dolgot kívántam iszonyatosan, a vörösbor. Ittam is kb. a 20.héttől. Hetente/két hetente, mikor hogy jött ki. Mondjuk én 1 dl-nél többet nem tudtam, mert ott már éreztem, hogy megüti a fejem, de ha neked a 2dl jól esik, akkor ezen ne aggódj. Ilyen alapon mindenki szaranya, aki tisztítószereket használ a 9 hónap alatt, mivel belélegzi, bmennyire is levegőzteti a szobát. Vagy aki nem otthon neveli a csirkét, hanem megveszi a spárba a szar húst, a permetezett zöldség-gyümölcsöket, a mirelit kaját, a felvágottakat, megissza a cukrozott üdítőt és nem csak tisztított/szűrt vizet iszik, de kb. sorolhatnám még 40 soron keresztül... A vörösbor ráadásul tocolyticum. Aki csak a googleból szed információkat és nevel gyereket, na az egy felelőtlen anya, aki veszélyezteti a gyerekét!
2014. okt. 9. 11:08
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

Pár napja valaki sört akart inni szoptatósan, amikor leteszi a gyereket aludni, utána és itt megkérdezte, hogy kitisztul e hajnalra. Rá is ráugrottak rendesen.

Ezek mindig is ilyen egymásnak szegülős témák lesznek, ahoyg a szoptatás, tápszer, hozzátáplálás, de még az oltás, vagy a sterilizálás is. A háziállatok meg méglyára valók.

Csináld, ahogy a lelkiismereted megengedi, a lazaság is nagyon fontos, nem kell ennyire rágörcsölni mindenben egy gyerekre, mint egyes anyukák. Gondolom nem lerészegedni akarsz hetente.

Én ittam néha pezsgőt is, bort is, a szoptatást is lazábbra vettem, kapott tápszert is mellé és 4 hónaptól eszik főzelékeket is. Mostanra meg már mindent és soha nem volt még beteg szerencsére, nem ment a hasa sem, végig alszik éjjel egy hónapos kora óta és egy nyugodt kiegyensúlyozott baba. Ráadásul cicánk is van.

Nekem ez elég igazolás rá, hogy igenis lehet ezt lazábban is venni. Na meg az orvosunk és a védőnő is azt mondta, hogy mindent jól csináltam eddig, látja a gyereken és rajtam is. És ebbe a bor is belefért.

A tesco ízetlen, permetes őszibarackja, meg a körömlakkozás terhesen az meg nem. Nyugodtan igyál vörösbort, csak keveset :)

2014. okt. 9. 11:37
 27/30 A kérdező kommentje:
Inkább 1,5 deci volt, mint kettő. De köszi a bátorítást. A szaranyás megjegyzésem tényleg ironikus volt. Rengeteg vitamint szedek, fekszem, gyümölcsöt, kefírt eszem, sokat iszom (nem alkoholt), hátha ezek is számítanak. (És örömmel várom, teljes családba:-).)
2014. okt. 9. 13:54
 28/30 anonim ***** válasza:
64%

A tegnap esti vacsora mellé kifejezetten jól esett 1 dl ;)

28hkm

2014. okt. 19. 16:45
 29/30 A kérdező kommentje:

:-)

A héten még nem ittam, jó is, hogy mondod.

2014. okt. 19. 19:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Egészségetekre!
2014. okt. 20. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!