Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egyszer 2 dl vörösbor...

Heti egyszer 2 dl vörösbor rendben van terhesen?

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 14:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
JAjj és az is most ugrik be, hogy a háziorvosom, aki két gyerekes fiatal! orvos, is azt javasolta a görcsökre, hogy a magnéziumnál is jobb egy nagyon kevés konyak. Azt nem ittam, de nem az aggódós kismamák tanácsait vettem fel a terhességem alatt sem, hanem az orvosaimét, nincs is semmi bajunk.
2014. okt. 8. 14:53
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ennyi válasz lesz ám!

Nem bulizok hétvégén, hanem hetente kb. egyszer érzem, hogy valahogy olyan feszült a hasam, ma a lábikrám is kicsit görcsölt. Megittam 1,5-2 dl vörösbort lassan, és elmúlt.

Minden nap szedek Femibiont, Magne B6-ot, kálciumot, rutascorbint, tehát a vitaminokkal nincs baj.

A bortól ellazulok kicsit, elmúlik ez a furcsa befeszülés.

Az első trimeszter legvégén járok.

2014. okt. 8. 15:21
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
Figyelitek, hogy a válasz tartalmától és stílusától függetlenül mindenki le van pontozva? :)))
2014. okt. 8. 16:18
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom aki nem iszik egy korty alkoholt sem, az nem is szexel, melegvízben sem fürdik 9 hónapon keresztül, na meg persze nem eszik meg egyetlen tatár beefsteaket sem, nem nyúl macskához, nem emelgeti a többi gyerekét, steril szobában lakik és fekszik biztos ami biztos alapon, mivel minden okozHAT problémát. Ha nem így van, akkor nem is vagytok igazi ANYÁK! :D :D :D :D :D :D :D
2014. okt. 8. 16:24
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Huhh az utolsó válaszoló pont leírta,hogy én mit nem vagy épp mit csinálok:D

Nem emelgetem a 2 éves unokaöcsikémet,nem fürdők kádban "pedig hiányzik már", nem strandolok,se medence,se Balaton és társai, nem macskázok,nem eszek "nyers húst" még steak-et sem:), mióta terhes vagyok,még a gombát,halat és sok más ételt sem merem megenni:D Ja és nem iszok alkoholt se:) 2 naponta nagy takarítok és sorolhatnám:)

DE.....

Ettől függetlenül sokan mondták,hogy nyugodtan fürödhetnék,nyugodtan ihatnék egy pohár sört vagy 2dl vörösbort ami tény,hogy EGÉSZSÉGES még KISMAMÁKNAK is.

Nyugodtan macskázhatnék.. És nyugodtan elmehettünk volna nyaralni pl Balatonra,és nyugodtan csobbanhattam volna egyet:) Egész egyszerűen nem azért nem csinálom mert "tilos" hanem azért mert ilyen vagyok és kész:) És azt tanácsolom sorstárs kismamáknak,hogy ha jól esik nyugodtan igyatok, ez esetben kérdező, nyugodtan igyál meg egy kis vörösbort ha jól esik,én azért nem iszok mert nem esik jól és mert nem kívánom:) De semmi-SEMMI baja nem lesz a kisbabádnak,inkább 2dl vörösbor vagy fél dl konyak mint ilyen meg olyan szintetikus bogyók... Merem mondani,hogy ezerszer egészségesebbek.. Én pl. nem szedek terhesvitamint,soha nem is terveztem,hogy fogok. Mert nekem ez az álláspontom,ennyi:) Mindenkinek más és más..

Valaki 2esével eszi az ilyen olyan bogyókat valaki ehelyett megiszik 1-1 dl bort... Az utóbbit pártolom:)

És lehet picit ellentmondásos leszek,"másnak könnyebb tanácsot adni elven" De azért mert valaki várandós nem beteg..... Nem kell lemondani bizonyos dolgokról csak tudni kell mértéket tartani:) Elnézést,kicsit hosszú lett:)

Mindenkinek kívánok problémamentes babavárást:)

30+3hkm

2014. okt. 8. 18:08
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok.... Najóóóó a szex na azt azért nem szabad hanyagolni :D Ha persze nincsen semmi gond:)
2014. okt. 8. 18:11
 17/30 A kérdező kommentje:

Hát, veszélyeztetett terhes vagyok, nem szexelhetek, de a férjemet "elintézem" :-).

Van két macskám, de őket (bár nagyon szeretem) ösztönösen nem viselem el a közelemben, mióta várandós lettem. Néha megsimogatom a fejüket, de a férjemet szoktam utasítani, hogy lelkigondozza őket, mert igénylik :-).

2014. okt. 8. 18:38
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem fért bele. A 2dl vörösbor sok egyszerre. A benne levő alkohol teljes mértékben átmegy a babához is, nem szűri meg a méhlepény. Ha egy kisbabának, vagy gyereknek sem adunk még heti egyszer sem 2 dl vörösbort, akkor egy magzatnak sem szabad.
2014. okt. 8. 19:46
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
el nem tudom kepzelni, hogy bort igyak terhesen! sot cigizni es drogozni sem szoktam!!! furcsa mi???! se pia se drog...micsoda nyapic anya vagyok! le lehet pontozni, de nekem a gyerekem fontosabb mindennel!
2014. okt. 8. 19:56
 20/30 A kérdező kommentje:
Nekem bezzeg nem fontos. Máris milyen pocsék anya vagyok...
2014. okt. 8. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!