Van itt olyan aki végig aggódta a terhességét és nem lett semmi baj rendben kihordta a babát? 26 hkm.
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 21:33
1/15 anonim válasza:
Igen, en :-) De mar durva szinten aggodtam. Most itt vigyorog a kisagyban a 6 honapos babuci :-)
Te is tulzasba viszed?
2/15 anonim válasza:
igen, én is. éjjeleket virrasztottam a hülyeségeim miatt. 3 hós a kiscsaj.
3/15 anonim válasza:
én is.
persze, minden rendben volt
4/15 anonim válasza:
hát sajna én is vissza gondolva elég vicces már már ilyesztő kismama voltam,visszajáró vendég voltam az ügyeleten havonta legalább 4 alkalommal megjelentem. Azóta 4 hónapos a fiam és teljesen rendben volt és van minden.
5/15 anonim válasza:
szerintem a legtöbb így éli meg...két terhességet paráztam végig...két egészséges fiam van:)))
nálad sem lesz baj:)
6/15 anonim válasza:
Szerintem mindenki aggódik! Az elején,hogy megmarad-e,utána,hogy egészséges lesz -e,a vége felé pedig,h nem-e lesz koraszülött,a szülésnél,hogy nem lesz-e komplikáció.Legalább is velem ez volt. :)
7/15 A kérdező kommentje:
Azok akik durván paráztak mi volt a konkrét ok?Például aki azt írta,hogy havonta 4-szer volt ügyeleten miért?Rólam annyit hogy van egy 11 éves fiam Nála egyátalán nem parázam.Aggódásom oka,hogy az elmúlt 2 évben kétszer elvetéltem.Most nagy nehezen összejött a kislányunk és nagyon féltem aggódom érte!Pedig hálistennek minden rendben gyönyörű szépen fejlődik,csak én vagyok para mami.Most nagyon szeretem!!!
2014. okt. 6. 22:52
8/15 A kérdező kommentje:
Már most nagyon szeretem akart lenni lemaradt a már.
2014. okt. 6. 22:56
9/15 anonim válasza:
Én is végig paráztam, mindenki tudta milyen aggódós kismama vagyok. A végére lenyugodtam, aztán mikor megszületett kiderült, hogy baj van. Na nekem emiatt nem lesz több gyerekem, irigylem azokat, akik a 9 hónapot álomszépnek élik meg, sajna én nem tudtam ilyen lenni, a történtek után meg pláne!
Remélem nálatok miden rendben lesz, boldog baba várást!
10/15 anonim válasza:
A 6-os válaszoló tökéletesen és pontosan leírta,hogy én miken aggódok/aggódtam:) Még a sorrend is stimmel:)
Eddig minden rendben! 30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!