Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki végig...

Van itt olyan aki végig aggódta a terhességét és nem lett semmi baj rendben kihordta a babát? 26 hkm.

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 21:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Várok még tapasztalatokat csak jót,mert így is parás vagyok!!!
2014. okt. 7. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem cicám és rágcsálóim voltak, terhesen is nekem kellett takarítanom, mert a párom nem jól csinálta :D

Jártam az állatorvost, a nőgyógyászt, a háziorvost és mindig nyugtattak, hogy semmi de semmi bajom nem lesz. Olvastam a netet halomra, hogy betegek leszünk-e, mert minidg paráztattak a munkatársak, a barátnőm a hülye kérdéseikkel, én meg rohantam az állatorvoshoz ha tüsszentett a macskám. Az állatorvosunk lett a pszichológusom a terhesség idejére, mert mindig akadt egy két ember, aki rémeket látott és nekem meg mindennek utána kellett járnom, hogy meg tudjam védeni (meg nyugtatni) magamat. Aztán ez lecsengett és elkezdtek zaklatni az őssejtesek. A vége felé a genetikát kellett tanulnom, hogy megnyugodjak, annyira zaklatott, hogy beteg gyerekre kell készülnöm, minidig mindenhol a bajt keresték és hívták fel a figyelmemet rá. Elegem lett, elhajtottam mindenkit és akkor már a babám rendben volt, de közelgett a szülés. Hááát. Nem részletezem, mennyi problémát álmodtam össze a szülésről. Az egész olyan gyorsan zajlott szerencsére, hogy időm sem volt azzal foglalkozni, hogy akkor mi milyen komplikációnak a jele lehet.

Nekünk kutya bajunk, de a cicám már elaludt azóta :(

2014. okt. 7. 21:18
 13/15 anonim válasza:
4. Válaszoló vagyok! Nekem is van már egy 7éves fiam,és sajna utánna 3szor elvetéltem,ezért túlaggodtam a dolgokat,mint pl: ment a hasam,nem tudtam székletelni,aranyerem lett, viszeres lettem,nem birtam aludni, hánytam,magas lett a cukrom, 12hetesen barna folyás,de 1hónapig folyamatossan itt kezdtem el az ügyeletre járást. 19hetesem begörcsöltem ujra mentem. + azt gondoltam valami baj van mert nem mozog. 22 hetesen nagyon mocorgott és lázam is volt. Az a baj hogy a nőgyógyászati vizsgálaton méhszájal baj volt és ezért is rohangáltam. Tehát iszonyat mit műveltem. Teljesen egészséges 3200 és 50 cm babát hoztam a világra teljesen gondmentesen. :-)
2014. okt. 8. 10:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó válaszoló 😊 Veled beszélgetek privátba úgye?
2014. okt. 8. 11:28
 15/15 anonim válasza:
nagyon szivesen. Nem velem beszélgetsz.
2014. okt. 8. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!