Az orvos szerint minden rendben a vérképpel is és azt mondta nemkell vitamint szedni szerintetek?
Végre valaki:) igazábol vicces vagy sem tavaly sokfélét szedtem..aztán elment a baba a 8.héten,tudom sokan mondják hogy a vitamin nemhizlal nem árt!
De én úgy voltam vagyok vele hogy következő terhességnél ha nemmuszály nem szedek semmilyen gyógyszeralapút!
És tavaly iigenis hiztam 10kgt!!!!!Alig ettem..most nemtudom vegyek e vagy ne,vagy elég a gyümölcs stb..?! meg 100%os multit szoktam inni
Ha nagyon keres az ember, azért lehet találni vitamint természetes összetevőkből. Szerintem nagyon nagy tévedés, hogy a szervezet számára ajánlott (terhesség alatt ugye nyilván nagyobb a szükséglet) vitaminmennyiséget változatos táplálkozással és sok gyümölccsel, vagy zöldséggel fedezni lehet. Ezek a mai gyümölcsök nem sokat érnek. Vitaminból meg nehéz annyit bevinni, hogy az ártson. A hízás pedig sokmindentől lehet, jobb az étvágy terhesség alatt, ennyi bőven elég.
Én nem terhesen is szedek többféle vitamint, terhesség alatt viszont, főleg az elején legalább a folsav, a magnézium pedig majdnem végig ajánlott. Vas sem árt.
Ha jók az eredményeid, akkor nem gond ha nem szeded, de ártani nem fog az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!