Ugye észrevenném, ha valami gond lenne emiatt?
Eltört a szék, amin ültem, leestem a földre és megütöttem magam. Azóta néha nyillalgat a derekam, meg picikét görcsölget a hasam, de nem érzek semmi aggasztót. Nincs baj, ugye? Ha lenne okom aggodalomra, akkor éreznék éles fájdalmat, vagy véreznék, igaz? Kell orvoshoz mennem vagy felesleges?
13 hkm
Más is esett már el a terhessége alatt és semmi baja sem lett a babának.Feltéve persze,ha nem a hasára esett.
A szöveteid és a magzatvíz védi a babát az ilyen rázkódásoktól,ütésektől,nyugodj meg.Amíg nem vérzel addig nincs gond,de ha bizonytalan vagy akkor menj el egy uhra h megnézzék a babát.
De biztos,hogy nincs semmi baja sem.
17+4 hkm
Szia!
Nem kell aggódnod. Én egy hatalmas olajfolton csúsztam el,ráadásul úgy hogy keresztbe csúsztak a lábaim és egy nagy segges lett a vége:) Azt viszont nem tudom hány hetes lehettem,talán 10-11. Azon kívül, hogy nagyon fájt a lábam és kicsit sántikáltam,nem lett semmi baj:)Nyugi:)
30+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!