Mit gondoltok ez gond lehet?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a 4 hónapot ülő munkát végzek napi 8 órában itt szinte folyamatosan ülni kell egyre jobban fáj a derekam kB. 4 óra ülés után ami a lábamba is sugárzik plusz ott alul a tipikus nagyon elültem magam érzéssel a hasam is olykor fájdogál tompán nyomóan ami helyzet változásra javul! Ha felállok pár percig jobban érzem magam de úgy érzem ilyenkor már csak a vízszintes helyzet segít! Szerintetek ettől lehet valami gond a terhességemmel illetve a babámmal?2014. okt. 1. 17:12
1/4 anonim válasza:
Van, aki végigdolgozza ülőmunkával a terhességet gond nélkül, de én úgy jártam, hogy szigorú pihenésre küldtek, mert megrövidült a méhszájam. A doktornő azt mondta, hogy a sok ülés miatt. ÉN is ülőmunkát végeztem és nem is éreztem rosszul magam tőle, mégis... Az 5. hónaptól nem dolgozhattam.
2/4 anonim válasza:
Én a 37. hétig dolgoztam ülőmunkában, persze a vége felé már nem voltam olyan aktív és előbb haza is mehettem mindig.
Következő héten, hétfőn szültem, semmi bajunk nem lett, de arra emlékszem, hogy a lábam nekem is zsibbadt és betettem egy dobozt az asztalom alá és arra tettem fel, illetve sokat feküdtem otthon.
Annyi volt még nekem, hogy nyílt a méhszáj, vagy a sok üléstől, vagy nem. (Mert én elég sokat is sétáltam, utaztam mellette)
2,5 ujjnyi volt csütörtökön, a 37. héten azért hívtak be hétfőre is és mehettem is szülni egyenesen a vizsgálat után.
4/4 anonim válasza:
ettol en is szenvedtem a 4. honap tajekan. 9 ora a szamitogep elott, utana meg 3 tanfolyamon...hazafele inkabb vegig alltam az 50 perces vonat utakat mert mar annyira fajt az ules. de nem lett belole gond. alj fel az irodaba orankent 10 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!