Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ez gond lehet?

Mit gondoltok ez gond lehet?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a 4 hónapot ülő munkát végzek napi 8 órában itt szinte folyamatosan ülni kell egyre jobban fáj a derekam kB. 4 óra ülés után ami a lábamba is sugárzik plusz ott alul a tipikus nagyon elültem magam érzéssel a hasam is olykor fájdogál tompán nyomóan ami helyzet változásra javul! Ha felállok pár percig jobban érzem magam de úgy érzem ilyenkor már csak a vízszintes helyzet segít! Szerintetek ettől lehet valami gond a terhességemmel illetve a babámmal?
2014. okt. 1. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, aki végigdolgozza ülőmunkával a terhességet gond nélkül, de én úgy jártam, hogy szigorú pihenésre küldtek, mert megrövidült a méhszájam. A doktornő azt mondta, hogy a sok ülés miatt. ÉN is ülőmunkát végeztem és nem is éreztem rosszul magam tőle, mégis... Az 5. hónaptól nem dolgozhattam.
2014. okt. 1. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a 37. hétig dolgoztam ülőmunkában, persze a vége felé már nem voltam olyan aktív és előbb haza is mehettem mindig.

Következő héten, hétfőn szültem, semmi bajunk nem lett, de arra emlékszem, hogy a lábam nekem is zsibbadt és betettem egy dobozt az asztalom alá és arra tettem fel, illetve sokat feküdtem otthon.

Annyi volt még nekem, hogy nyílt a méhszáj, vagy a sok üléstől, vagy nem. (Mert én elég sokat is sétáltam, utaztam mellette)

2,5 ujjnyi volt csütörtökön, a 37. héten azért hívtak be hétfőre is és mehettem is szülni egyenesen a vizsgálat után.

2014. okt. 1. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
* 38.héten
2014. okt. 1. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
ettol en is szenvedtem a 4. honap tajekan. 9 ora a szamitogep elott, utana meg 3 tanfolyamon...hazafele inkabb vegig alltam az 50 perces vonat utakat mert mar annyira fajt az ules. de nem lett belole gond. alj fel az irodaba orankent 10 percre.
2014. okt. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!