A női megérzésről vagy a tudatalattiról mit gondoltok? Vasárnapra nem várom. Ma annyira pozitívan látom a dolgokat és annyira boldog vagyok. Ez nem is gond, csak a barátnőm a fülembe ültette a bogarat, hogy lehet, hogy megérzek valamit? Ez hülyeség?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 12:26
1/9 A kérdező kommentje:
De példának azt is mondhatnám,hogy eddig napi 2-3cigit elszívtam,most pedig nem kell egyáltalán.
2010. márc. 22. 12:30
2/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem létezik! Nekem tavaly nyáron junius 8.-án volt peteérésem akkor együtt voltam a párommal. Amikor nem jött meg már tudtam hogy terhes vagyok! Sajnos 8 hetesen volt egy missed ab-om. :( Azóta még nem sikerült a baba. De neked nagyon szorítok!!!!!! Szerintem meg lehet érezni az ilyesmit! És nem hülyeség!!!! Azért írd majd meg hogy mi lett!!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi pozitív megerősítést és a drukkot! Ok,megírom mi lesz!
2010. márc. 22. 12:47
4/9 anonim válasza:
Szia! Én nagyon drukkolok neked hogy valóban megérezd!!!
Igaz nekem pont ma 1 éves a lányom, de én azt éreztem meg hogy kislány lesz. Az elejétől fogva tudtam hogy ő kislány és mindig kinevettek ezért :)))
Szerintem van ilyen, és remélem megérzed amit meg kell érezned!!
Nagyon drukkolok!
5/9 anonim válasza:
nekem volt már ilyen megérzésem... és mégsem. :(
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a drukkot! Most hogy így mondod,én amikor a nagy fiammal 7éve terhes voltam és is tudtam az első pillanattól,hogy fiú.
Mondjuk,most is inkább azt érzem,,hogy teli vagyok energiával és most minden eddiginél bizakodóbban várom a hétvégét.
2010. márc. 22. 13:01
7/9 anonim válasza:
Szia!Én annó csak azt éreztem,hogy nem vagyok egyedül.Volt egy eset amikor ültem a vécén és hirtelen olyan érzésem volt mintha valaki ülne az ölemben.Csak pár másodpercig tartott és csak mikor kiderült,hogy terhes vagyok jöttem rá a jelentésére de nagyon különös volt.Szerintem egy nő megérzi ezt is mint sokmás dolgot az élet más területein!Kívánom,hogy valóra válljon a megérzésed addig meg türelem és vigyázz magadra!Jó egészséget!
8/9 anonim válasza:
Ugyanígy éreztem én is, mint te és már 2 nappal a nemvárt előtt mertem tesztelni, annyira biztos voltam és pozitív lett, de sajnos nem maradt velem.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó: nagyon sajnálom ami veled történt.Remélem mihamarabb hihetsz újra a megérzésednek.
Tegnap du volt egy kis rózsaszín folyásom.Remélem a babánk fészkelődik.
2010. márc. 23. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!