Mas is keseredett mar el ennyire doki miatt? Ha gond van lett volna tunet nem?
A tüneteken semmi nem múlik. Valamiért itt nagy divatja van, hogy mindenki a tünetektől teszi függővé a terhesség meglétét.
Menj el egy másik orvoshoz vagy szonográfushoz és kérj másodvéleményt. Látatlanban idegenek itt nem fognak tudni neked semmit se mondani.
Menj el egy potya uh-ra, aztán menj vissza a belgyógyászhoz és vágd jól szájba!
Viszont mindig van min parázni. Ennyi idősen vettem magzati szívhanghallgatót, azóta boldogabb ember vagyok. ;-)
A belgyógyásznak mégis mi a fene köze van a terhességedhez?! A nőgyógyász tiszte megállapítani a terhességet és ő az, aki gondozza a kismamát! A belgyógyásznak (házidokinak) EKG-t, általános rutinvizsgálatot kell csinálnia, nem a hasad alját nyomkodva keresnie a babát!
A méhed kb. akkora, mint egy grapefruit, jól beágyazva a medencédbe. Egy tapasztalt nőgyógyász ki tudja tapogatni, de a belgyógyász hagyjon békén!
Ha nagyon ideges vagy, menj el egy uh-ra, de szerintem ott van a baba, és végzi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!