Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas is keseredett mar el...

Mas is keseredett mar el ennyire doki miatt? Ha gond van lett volna tunet nem?

Figyelt kérdés
Voltam ma a kotelezo belgyogyaszat vizsgalaton(11hetesen) ket hete 9+2naposan voltam magan dokinal uh-n!2,5cm embryo eros szivhang,minden rendbe.Ma meg a belgyogyasz megtapogat kivulrol koldok alatt es azt mondja ha 11hetes lennek o mar az reg erezne a kezevel.Mondom nodoki ket hete erezte es azt mondta okolnyi a mehem,azt mondja ahh az kizart azt o neki erezni kene,vagy tevedtek v gond van!Majdnem sirtam :( Nekem megvannak a terhes tunetek(kicsi szurka neha,hanyinger es mellfajdalom feszulessel) verzes es gorcs semmi!
2014. szept. 18. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A tüneteken semmi nem múlik. Valamiért itt nagy divatja van, hogy mindenki a tünetektől teszi függővé a terhesség meglétét.

Menj el egy másik orvoshoz vagy szonográfushoz és kérj másodvéleményt. Látatlanban idegenek itt nem fognak tudni neked semmit se mondani.

2014. szept. 18. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj el egy potya uh-ra, aztán menj vissza a belgyógyászhoz és vágd jól szájba!

Viszont mindig van min parázni. Ennyi idősen vettem magzati szívhanghallgatót, azóta boldogabb ember vagyok. ;-)

2014. szept. 18. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 12 hetes UH-on mondta azt a doki, hogy márpedig itt nincs baba, biztosan nem véreztem-görcsöltem? és mindezt fapofával... gondolhatod mit éreztem, egy világ omlott össze bennem, de annyi lélekjelenlétem volt, hogy határozottan közöltem, hogy semmi, de semmi panaszom nem volt, ott kell lenni annak a babának... 2 percébe telt míg megtalálta , már úgy voltam kiveszem a kezéből azt a vacakot, és megkeresem én... és persze ott volt az én kincsem, aki már 3 éves, ovis :) azóta született egy Húga is, de azt sosem feledem, amit ott, akkor éreztem! Eleve, hogy mondhat ilyeneket egy orvos, ha nem biztos benn??? és utána még poénkodott, hogy hát ő még ilyen helyen nem látott babát... nem nevettem!
2014. szept. 18. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

A belgyógyásznak mégis mi a fene köze van a terhességedhez?! A nőgyógyász tiszte megállapítani a terhességet és ő az, aki gondozza a kismamát! A belgyógyásznak (házidokinak) EKG-t, általános rutinvizsgálatot kell csinálnia, nem a hasad alját nyomkodva keresnie a babát!

A méhed kb. akkora, mint egy grapefruit, jól beágyazva a medencédbe. Egy tapasztalt nőgyógyász ki tudja tapogatni, de a belgyógyász hagyjon békén!

Ha nagyon ideges vagy, menj el egy uh-ra, de szerintem ott van a baba, és végzi a dolgát.

2014. szept. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!