Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A nem várt előtti napokban szinte az összes terhességi tünetet tapasztaltam magamon, aztán három nappal hamarabb jött meg minden előjel nélkül (máskor mindig óriási fájdalmaim vannak) és csak két napig tartott halvány rózsaszín, barnázás. Most pedig nagyon faj a derekam, meg olyan mindjárt megjön érzésem van... Már vettem tesztet, holnap akarom megcsinálni. Van rá esély, hogy terhes vagyok?2014. okt. 7. 11:07
11/18 anonim válasza:
6-os vagyok megint.
Sajnálom, pedig így ismeretlenül is szurkoltam, hogy pozitív legyen. Tényleg, várj még 3-4 napot, ahogy az előző hozzászóló is írta és utána egy másik fajta teszttel is próbálkozz...hátha nem is szept.19-én volt az a peteérés!
12/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálok várni... Muszáj lesz. De nagyon örülnék, ha baba lenne belőle.
2014. okt. 8. 11:13
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkot. A derekam még mindig eléggé fáj, meg émelygek... Remélem nem a hormonjaim szórakoznak velem... :-)
2014. okt. 8. 11:15
14/18 anonim válasza:
6-os vagyok. Teszteltél azóta? Mik a fejlemények?
15/18 A kérdező kommentje:
Igen. 9-én, de negatív lett... Viszont folyamatosan hányingerem van, és 3 napja folyamatosan iszonyatos fejfájás gyötör plusz derékfájás... És ma olyan mindjárt megjön érzésem van... Lehet tesztelek mégegyet...
2014. okt. 12. 22:08
16/18 anonim válasza:
6-os vagyok. Tesztelj nyugodtan, abból baj nem lehet, meg hát ha csütörtökön teszteltél és van "valami", azóta simán mutathat pozitívat. Ha mégsem, ne keseredj el, sikerülni fog :)
17/18 A kérdező kommentje:
Negatív..... feladom... :'( majd egyszer talán összejön......
2014. okt. 13. 13:46
18/18 anonim válasza:
Megint a 6-os: Sajnálom! Remélem a dokihoz bejelentkeztél már. Mert ha a hormonjaid szórakoznak, akkor azt gyorsan ki kellene kúrálni, hogy aztán jöhessen a baba.
(Amúgy a 16-os válaszoló nem én voltam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!