Pár hetes terhes vok, nagyon fáj a mellem esténként mit tanacsoltak fájdalom csillapitasra? Hogy aludhatok h jo legyen? Mertt hason nem igazan merek oldalazva nem birok
aludj úgy ahogy szoktál ....
nem érdemes fájdalom csillapítót szedni erre
én pl még 40 hetesen is amennyire lehet hason aludtam, mert h máshogy nem megy az alvás :-)
Én addig hason aludtam, amíg nem volt kellemetlen érzés a pocakban. Ez kb a 16-17. hétig volt. De még most, hatalmas pocakkal is annyira fordulo oldalra, amennyire még kényelmesnek érzem. Néha már az az érzésem, hogy hason fekszem. :) Persze, az már rég lehetetlen.
A mellfájdalommal semmit nem tudsz kezdeni. Nekem fél időig annyira fájt, hogy majd' leszakadt. Izomlázszerű fájdalom volt. Aztán elmúlt. De ha ilyesmire gondolsz, hogy borogatás, vagy masszírozás, vagy hasonlók, akkor azok biztosan nem használnak. Csak a türelem.
Nekem kb 5. héttől a 8.-ig volt ez, használtam körömvirágos krémet, de ahogy fent is írták, nem igazán használt... Viszont a 7-8. hétre elmúlt teljesen!
És jött helyette a hányinger :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!