Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A nem várt előtti napokban szinte az összes terhességi tünetet tapasztaltam magamon, aztán három nappal hamarabb jött meg minden előjel nélkül (máskor mindig óriási fájdalmaim vannak) és csak két napig tartott halvány rózsaszín, barnázás. Most pedig nagyon faj a derekam, meg olyan mindjárt megjön érzésem van... Már vettem tesztet, holnap akarom megcsinálni. Van rá esély, hogy terhes vagyok?

2014. okt. 7. 11:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2014. okt. 7. 11:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Erre kivi vagyok,nem lehrteseges hogy a hormonjaid szorakoznak??*hormonzavar*
2014. okt. 7. 11:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs... de örülnék a babának. 27 éves vagyok, komoly kapcsolatban.
2014. okt. 7. 11:28
 4/18 anonim ***** válasza:
te tényleg kibírod inkább holnapig?
2014. okt. 7. 11:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Muszáj. Dolgozom. Meg félek, hpgy negatív lesz... Pedig már picit beleéltem magam...
2014. okt. 7. 11:38
 6/18 anonim ***** válasza:

Ez eléggé kétesélyes. Rossz esetben hormonzavar, jó esetben pedig a két napos barnázás a beágyazódás jele is lehetett.

Azt tudod, hogy kb. mikor volt peteérésed? Vagy hogy mikor eshettél teherbe? Csak azért kérdem, mert a teszt a fogantatás után 14 nappal tudja kimutatni, ha baba van a dologban...

Szorítok, majd írj, hogy mi az eredmény!

2014. okt. 7. 12:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Szeptember 19-én volt peteérésem és voltunk együtt aznap a párommal védekezés nélkül. Egyébként mindig pontos a havim és mindig 5-6 napig tart. Most két napos volt és hamarabb is jött 3 nappal. Azóta fáj a derekam, meg szúrkál a hasam alja.
2014. okt. 7. 13:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Húha, ez izgi, akkor holnap simán van esélyed a pozitív tesztre, nagyon szurkolok! :) (előző voltam)
2014. okt. 7. 13:28
 9/18 A kérdező kommentje:
A tesztem negativ lett.... Viszont tegnap este megint volt egy kis barna folyás... nem értem... :-(
2014. okt. 8. 06:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyik válaszoló is írja, akár beágyazódás jele is lehet amit leírtál. Viszont akkor szerintem minimum 3-4 napot várni kellene az újabb teszttel. Bár tudom ilyenkor a legnehezebb várni, én is így voltam :D Szorítok! Majd írj!
2014. okt. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!