Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maszturbálni a terhesség első...

Maszturbálni a terhesség első heteiben. Rosszul teszem? Kicsit bűntudatom van.

Figyelt kérdés
A párommal van h napokig nem találkozunk, mert máshol dolgozik, bár egyébként sem mertünk szexuális életet élni eddig mióta pozitivat teszteltem, nehogy egyetleg valami baja legyen a babynek. Ma vagyok 5 hetes. Annyira kivánós vagyok, hogy maszturbáltam délután, de már megbántam, és azóta kicsit, csak tompán érzem, h szúr a bal petefészkemnél. A nőgyógyászhoz csak jövő hét utánra van időpontom, mert amikor beszéltem velük ezen a héten (5. hét) azt mondták még korai, legkorábban jövő héttől tudnánk látni valamit ultrahangon, viszont jövő héten szabadságon vannak, tehát jövő hét utánra kaptam időpontot. Lehet valami baj?

2014. okt. 6. 16:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért jo ezt látni h nem csak én nem tudom megállni
2014. okt. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!