Maszturbálni a terhesség első heteiben. Rosszul teszem? Kicsit bűntudatom van.
Szia!
30 hetes kismama vagyok,és a mai napig élünk nemi életet a párommal és én is maszturbálok ha a kedvesem éppen "nem ér rá"... Semmi bajunk:) Egy egészséges terhességnél nem okozhat gondot!
Boldog babavárást!! :)
Mi anno a pozitív tesztet is egy kiadós szeretkezéssel ünnepeltük :)
Nyugodtan szexelj, ha nem egészséges a baba, jobb is, ha megszakad a terhesség, ha pedig egészséges, akkor a szex egyáltalán nem árt neki, sőt, jó hatással van a magzatra, hiszen a felszabaduló boldogsághormon a babába is átjut.
Első vagyok. Igen akkor is együtt voltunk:) Én is 5 hetes voltam mikor kiderült,hogy babát várok.
Ráadásul nekem a menzesz elmaradása után csak rá 1 héttel lett pozitív a tesztem. 6 hetesen mentem először orvoshoz,majd 8 hetesen,minden rendben volt:) A petefészeknél érzett szurkálás pedig tejesen normális:) Nekem is volt:) Nem az önkielégítéstől van:) Csak nyugi:)
A 4-es válaszolónak pedig teljesen igaza van.
Maszturbálás-szeretkezés közben boldogsághormonok szabadulnak fel a testedben, úgynevezett endorfin, ez mind fizikailag és mind szellemileg jó hatással van a picire:)
És valóban ha egy terhesség végét jelentené az ha a hölgy maszturbál,akkor ott komolyabb gondok voltak..
nyugodtan
ha baj lenne akkor erősen görcsölnél
de az átlag terhességnél nem gond !
most gondolj bele régebben nem tudták meg már 5 hetesen h terhesek mégis szexeltek anyáink :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!