Nektek mik voltak a terhesség első jelei?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődtek? :)2014. szept. 18. 20:00
1/10 anonim válasza:
Nekem a mellfeszülés.... kb mikor meg kellett volna jönnie akkor.
2/10 anonim válasza:
Nekem pont az, hogy nem fájtak a melleim, pedig nekem mindig már egy héttel a mensi előtt szoktak.
A második gyereknél már 2-3 nappal a nem várt előtt sejtettem, hogy megint azért nem fájnak, mert sikerült összehozni a kis tesót :)
3/10 anonim válasza:
Derékfájás, szédülés. Kb akkor kezdődtek amikor meg kellett volna jönni.
4/10 anonim válasza:
Én is szédültem, és mellette felittam a Dunát is :)
6/10 anonim válasza:
Nemvart napjan ramjott a szedules, es eleg sokaig kitartott. Volt pici hanyingerem, de egyertelmuen a szedules okozta. Nem olyan eros, hogy ugy erezzem, kidobom a rokat :D csak egesz enyhe kis emelyges. A szedules viszont olyan eros volt, hogy ugy mentem, mint aki tok reszeg :D
7/10 anonim válasza:
Még mielőtt meg kellett volna jönnie előtte 2x is rosszul voltam,de este (hírtelen levert a víz,meg hányinger). És aznap mikorra "nem vártam" iszonyatosan fájt a hasam,erősebben,mint mikor megvan. És egészséges baba lett belőle.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem maradt meg a picike :( Reméljük később sikerrel járunk.
2014. szept. 21. 11:08
9/10 anonim válasza:
Legközelebb biztos sikerülni fog. Drukkolok nektek.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2014. szept. 24. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!