Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a terhesség első jelei, a...

Mik a terhesség első jelei, a legelsők, első 2-3 hétnél kb?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy vannak.

Nálam az elmaradt mensi jelezte, és utána sem voltak tüneteim.

2014. júl. 17. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nem volt. Szerintem a hormonszint emelkedése okozza az első tüneteket, az meg az elmaradó mensi idejénél előbb nem emelkedik jelentősen... szóval nincs.
2014. júl. 17. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

én ikerterhes vagyok mégis nagyon ritkán van tünetem. Abból tudtam hogy v.mi van, hogy nem jött meg. Ennyi.

lassan 12 hetes, de igy is nagyon ritkán van tünet. Én a szerencsésebbek közé tartozom. Ami nálam egyértelmű, hogy "nagyobbak" lettek a melleim, és érzékenyebb. Talán kétszer volt hányingerem, de ittam egy pohár vizet és elmúlt.

2014. júl. 17. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Nem szeretek kéretlen privát üzeneteket kapni!

A megszakított közösülés pearl indexe 35.

Csinálj egy tesztet, mert simán terhes vagy, szerintem.

Ha meg két hete késik, akkor nem 2 hetes terhes vagy hanem 6 hetes, ugyanis előző mensi első napjától számítják a terhességi kort. Ha nem terveztél babát, akkor kapd össze magad, teszt és orvos, mert nem sok időd maradt dönteni arról, hogy anya akarsz-e lenni, vagy sem.

2014. júl. 17. 22:22
 5/7 A kérdező kommentje:
de védekeztünk rendesen. akkor ?
2014. júl. 17. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:
hogy jött a meg szakításos módszer?
2014. júl. 17. 22:44
 7/7 Ditta323 ***** válasza:
Nekem is az első jel, hogy nem jött meg a menzeszem. Azóta itt vagyunk 32 hetesen és semmi tünetem nincs a nagyobb mell és hason kívül :)
2014. júl. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!