Az AFP 118,8 és 3,11 lett szerintetek mire számíthatok, mert nagyon ideges lettem. Van rá okom?
Ha csak az AFP eredményed lett rossz, de minden más o.k., akkor ne izgulj.
Leírom az én esetemet: kombinált teszt negatív, 12 hetes UH tökéletes, tarkóredő is megfelelő. 18 hetes Uh-n is minden rendben találtak. Viszont az AFP-m nekem sem lett jó, igaz, nekem alacsony lett (0,47 MoM), emiatt elküldtek a SOTE-ra egy genetikai tanácsadásra (2 hét múlva megyek).
Először én is megijedtem, de olvasgattam a neten és itt is sok kismama írta nekem, hogy az AFP már elavult, sok országban már nem is nézik.
Szóval ha a többi eredményed ( tarkóredő, 12 hetes UH, kombinált teszt ) jó, akkor ne izgulj.
Boldog babavárást,
19 hetes kismama
Itt tudsz olvasni az AFP-ről bővebben, de már egy elavult dolog, ne vonj le belőle messzemenő következtetést.
És ne idegeskedj, mert a baba megérzi.
A tarkóredőd is tökéletes! :)
A kombinált teszt a 12. heti UH-n mért tarkóredő és a 12. heti vérvételből nézett értékek alapján egy számolt kockázat a Down- és az Edwards kórra. Ez most sok helyen ingyenes, Neked ilyet nem csináltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!