Szerintetek nincs egy kicsit túlfeszítve ez a diéta, terhességi cukor kérdése?
Terhességi cukrom van. A 24 órás profilom kifogástalan lett 6,3 felé nem ment. (pedig krumplit ettem). Annyit mondtak, hogy tartsam a diétát (napi 200 ch). Jelzem előtte sem diétáztam, csak éppen nem ettem cukrot, csak édesítőt, és lisztes dolgokat sem fogyasztottam, csak magvas kenyeret ettem. Isten igazából nem is értem ezt a szénhidrát dolgot, nem tudom kiszámolni, hülye vagyok hozzá. De ha így jó volt a cukrom, ugye nem lesz semmi baj? Nem kell se mérnem semmi, csak tartani a diétát.
Amúgy meg ezelőtt 30 évvel nem is volt ilyen anyukám 35kg hízott velem és semmi bajom 2950g-al születtem.
A napi 200 ch nem kevés, nekem a cukrom határértéken volt a terhesség alatt, és 180 ch-s diétát kellett tartanom. Igazából ha nem eszel cukrosat, mézet, fehér lisztet, fehér rizst, tojásos tésztát, akkor biztos hogy alatta maradsz. Lehet durumtésztát, barna kenyeret, barna lisztet használni.
Lehet, hogy anyukádnak meg Neked nem lett semmi bajotok, de a terhességi cukorbetegség nagyon veszélyes is lehet a babára nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!