19hetes kismamák ti már érzitek? És hogy vagytok?
Szia.Én is 19 hetes vagyok, és én is érzem!Igaz nem az első babám, így már szilveszter óta vagyis a 15.hét óta érzem!
Hál istennek jól vagyunk, és már azt is tudjuk hogy kisfiú lesz!Lányom már van, így jól jön egy fütyis is a házba!
Szép babavárást kívánok, és jó egészséget!
Szia! Én is 19 hetes vagyok, január eleje óta érezgetem. Tegnap eléggé aktív napja volt - eddig erre még nem volt példa - napközben is éreztem többször. Ma viszont még semmi, ami felettébb bosszant és nyűgössé tesz. Ugyanis nekem már a 3. babám és a másodikat már 16 hetesen jól éreztem. Bár akkor bő 10 kg-val kevesebb voltam, majdnem kórosan sovány. Remélem nem lesz a mai napunk lusta, az nagyon idegesít mindig.
Amúgy rugdosást - a tegnapi nap kivételével - eddig mindig csak egyszer éreztem naponta, inkább olyan forgolódás-féle van, azt érzem, hogy helyezkedik.
Boldog babavárást.
Ja, és még nem tudom, hogy milyen nemű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!