Szerintem szivarog a magzatvizem, meddig huzgatom meg? 38+4hetes vagyok
Szia!
En is Angliabol irok, mar szultem itt es most vagyok 36+5 hetes a masodik babaval.
Szerintem szolj be a labour ward-ra hogy mi a helyzet es majd ok megmondjak hogy mikor menj be. De igy fajasok hianyaban ma meg szerintem nem kell bemenned. Hivd fel oket, az a tuti! :)
Sok sikert!
En is Angliaban szultem. Mindenkeppen hivd fel a korhazat.
Nem tudom, hogy ez teruletenkent valtozik-e, de egy megindult szulesnel mindenkeppen telefonalni kell, nekem anno 100szor elmondtak. Es majd akkor telefonon utasitanak, hogy mit kell tenned.
Ne varj otthon csordogalo magzatvizzel semmire, telefonalj.
(A sarga terhesmappad elso oldalan meg kell talalnod a telefonszamokat, mar az elejen megadjak, hogy mit kell hivni a 20. hetig, ha gond van, illetve a 20. het utan, ha szulesre, vagy egyeb dologra gyanakszol.)
Nekem is magzatviz elfolyassal indult a szulesem, azonnal telefonaltam es nem kellett fajasokat varnom.
Be kellett mennem, megvizsgaltak, vettek vert es kenetet, azonnal kiertekeltek, megneztek, hogy van-e valamilyen fertozesem, nem volt, fajasom sem volt, a magzatviz tiszta volt, a baba rendben. Igy hazaengedtek, hogy otthon varjam meg a fajasokat. Ot perceseknel ISMET telefonalnom kellett, jelezni, hogy megyek, varjanak, keszuljenek.
Szoval ne varj semmire, telefonalj, nem fognak hulyenek nezni. Ilyenkor meg kell vizsgalniuk, hogy nincs-e semmilyen fertozesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!