Baj, hogy nem érzem a bugyborékolást? 16 hetes vagyok ma.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit szoktak érezni bugyborékoláskor, mikor a baba már mozog? Nagy baj, ha én nem érzem még? Lehet, hogy ma éreztem, de nem biztos, hogy az volt, olyan mintha korogna a gyomrom, pedig előtte ettem ebédet.. Az lehetett az? Nincs baj a babával, ha még nem érzem, hogy bármi jelét adná, hogy mozog? Egyébként minden rendben eddig a terhességgel, jövő héten megyek AFP-re, csak aggódom.. Olyan messze van még a következő uh és rossz, hogy nem tudom, biztos él-e, mozog-e, rendben van-e...
2008. aug. 10. 16:40
1/6 anonim válasza:
Szia! Annak idején én sem voltam benne teljesen biztos, hogy őt érzem, csak akkor amikor már határozottan rugott, ez 18 hetesen volt. Szóval nyugodj meg, valószínűleg őt érzed, de néhány nap múlva már biztos leszel benne, amikor elkezd rugdosni. :)
2008. aug. 10. 16:46
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj,nem baj.Én sosem éreztem bugyborékolást.Kb.a 19.héten már rúgott,persze nem erősen,de félreérthetelen volt.30 hetes pocis
2008. aug. 10. 16:47
3/6 anonim válasza:
Szia! Én babám nem "bugyborékolt", ő rúgott, vagy itt-ott kipúpozta magát. A 16 héten még semmit nem éreztem a mozgásaiból, én csak a 21-ik héttől érzem, pedig kifejezetten vékony alkat vagyok, és azt mondják előbb kellet volna már éreznem. Hát kellett volna, vagy sem, én nem éreztem, de azóta bepótolja a drága. Nyugi van még sok helye a picinek, biztos, hogy jól van ő, és mozog is, csak még Te nem érzed. Minden jót!
2008. aug. 10. 16:48
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Minden jót nektek is és boldog babavárást!!! :)
2008. aug. 10. 16:53
5/6 anonim válasza:
Mi Kedden leszünk pont 16 hetesek, és én sem érzek még semmit. :)
Hidd el, minden rendben van, csak nagyon sok mindentől függ, mikor fogod először érezni a babát.
Hanyadik kicsi? Milyen a testfelépítésed? Mennyire ismered a saját testedet? Mennyire tudsz ráhangolódni, figyelni? Stb.
2008. aug. 10. 17:31
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én a második babámat várom. 16 hetes a pocaklakó és pár napja érzem a mocorgását. Egyáltalán nem nevezném bugyborékolásnak.
Én , amikor a kezemet egészen a hasam aljára teszem, nagyon-nagyon picit rányomom, akkor gyakran érzem, ahogy forgolódik, helyezkedik. Olyan , mintha nagyon gyengéden nyomkodná a hasamat belülről. Semmivel nem lehet összetéveszteni!!!!
De ilyen korán, csak ritkán érezhető és akkor is nagyon kell koncentrálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!