Ha érzem néha azt a bugyborékolást odalent, akkor már biztos hogy meg fog jönni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 15:28
1/3 anonim válasza:
Előzményeket nem írtál,hogy esetleg fenn áll a terhesség gyanúja,mikor kell megjönnie...én abban az esetben hallottam,hogy bugyborékolás érez a nő amikor megmozdul a baba!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nekem mensi előtt szokott lenni bugyborékolás (de ez nem a hasamban, hanem lentebb). Csak azt szeretném tudni, hogy ha érzem ezt, akkor már tuti meg fog jönni? 22-ére nem várnám...Ma már éreztem bugyborékolást. Meg sok más furcsaságot ami egyébként nem szokott lenni mensi előtt...
2011. jan. 18. 15:34
3/3 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni és azt jelzi hogy megjön nemsokára.
Legalábbis nekem sajna mindig ezt jelenti :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!