Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okozhat ilyen mozgást?...

Mi okozhat ilyen mozgást? Alhasi részen mocorgást, "bugyborékolást" érzek kb 2 hete minden nap többször. Bővebben lent:

Figyelt kérdés

Menstuációm 3 hónapja lerövidült, egy hét helyett 2-3 napig tart, nem erős. Terhességi tesztek negatívak vagy szellemcsíkosak. Kép, hogy hol is érzem ezt a mocorgást:

[link]

(a rózsaszínnel jelölt részek)

Bunkó választ adók kíméljenek. Köszönöm.

2010. máj. 11. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
a bugyborékolás és az idő nagyon babagyanús! Nekem is kb ennyi idős volt a babó, mikor érezni kezdtem hasonlókat. Szerintem irány a doki :) Ha nem baba, fogalmam sincs, viszont akkor a doki majd megmondja. Legjobbakat!
2010. máj. 11. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Tesztnek már régen mutatnia kellene,létezhet terhesség alatti menstruácio is,mindneképpen nőgyogyász,uh.
2010. máj. 11. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott érzed a bugyborékolást, ahol rajzoltad, az nem baba, mert azt nagyon lent kell érezned, oda majd a 20. héten megy a baba. De mivel a menstruációd megváltozott, mennj el dokihoz, mert lehet, hogy nem baba, de azért jó lenne tudni, mi okozta a változást. Szellemcsíkos? erről töltenél fel képet léci, mert lehet, hogy amit te szellemcsíknak hívsz, azt én halvány 2. csíknak:D És az pozitív:D
2010. máj. 11. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi lehet, de én is szoktam érezni. (babától függetlenül) tudom, hogy nem baba, de mégis olyan jó érzés :) majd ő is így fog mocorogni. (én egész lent szoktam érezni)
2010. máj. 12. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi vagyok,nálom is ez van védekeztunk elvileg terhes nem lehetek+szoptatok is.pár nap múlva kellene majd megjöjön a menstruáció ,ha nem jön meg akkor teszt ,majd kiderül,lassan bebeszélem magamnak hogy baba,de tényleg olyan mint ha baba lenne.
2010. jún. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!