Kb 3-4 hete éreztem valami bugyborékolást, pár napig azóta meg semmi, most vagyok 19 hetes, miért nem érzem a babám?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 12:41
1/4 anonim válasza:
Én 22hetes vagyok és nálam is előfordul,hogy nem mindig érzem,hogy mozogna a babám.De ilyenkor nem szoktam aggódni,mert biztos alszik.Biztos lesz olyan ídőszak neked is mikor egésznap lubickol és majd az fog zavarni.Türelem és ne idegesítsen,hogy nem mindig érzed.
Boldog babavárást.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi,neked is!
2008. aug. 23. 13:59
3/4 anonim válasza:
Én a 20. héttől érzem intenzíven. Kitartás!! Minden jót, 24 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Én is hol érzem, hol nem. Még mindig nagy helye van, elfér bőben, ezért érezzük csak ritkábban, de hamarosan beindul majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!