Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idős terhes vagy, és...

Mennyi idős terhes vagy, és hogy érzed magad?

Figyelt kérdés
Érdekel a korod, és hogy hányadikat várod.
2014. szept. 28. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok,első baba és a 23.hetet taposom.Most pont egy nagyon jó időszakban vagyok,van már étvágyam,a méhem már nincs annyira lent,így nem zavar a hajolásban,az ágyból való felkelésnél,és az alvásnál sem.Már nől,de még nem zavaróan nagy,és nem érzem nehéznek.2 hete jöttem táppénzre,azóta a fáradtság és a derék/hátfájás is megszűnt.Egyedül a gyakori vizelés idegesít egy kicsit.
2014. szept. 28. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
A hasam szó kimaradt. :)
2014. szept. 28. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok,2. gyerek.17 hetes.Kezdetektől táppénzen vagyok vérzés és vészes hányás miatt.Szeptembertől dolgoztam volna újra tp után,de kórházba kerültem vérzéssel.Valószínű végig feküdnöm kell ami nem egyszerű egy 3 éves mellett.A hasam már gömbölyödik :)
2014. szept. 28. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Én 25-éves vagyok, 2. babavárásom ,11-hetesek vagyunk.Nagyon rosszúl vagyok alig birom ellátni magamat,és a nagyot.2-3 napi hányás,szédülés,álmosság....
2014. szept. 28. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:

35 éves vagyok, 31 hetes és második baba. Akkora vagyok mint egy bálna. :) A vashiánytól folyton fáradt vagyok, újra előjött a szívritmuszavar, mint az első terhességnél és a légszomjtól is kivagyok. Fekve már sehogy sem jó, mert vagy nem kapok levegetőt, vagy kalapál a szívem mint az állat. Alig bírok kikelni az ágyból (pontosabban a matracról, ami a fóldön van). A hasam nagyon nagy és nehéz. A babámnak egyre kevesebb a helye, pár napja elkezdett feszengeni, ami olyan mint egy lassú kínzás. Lassan nyomja ki egy-egy testrészét, fejét, popóját és közben fordul. Nagyon kellemetlen érzés. A derekammal és a jobb csípőmmel is komoly gondok vannak, alig bírok lépni, folyton olyan érzés, mintha becsípődne az ideg.

DE mizek ellenére imádom az egészet, annyira szürreális, hogy egy élő emberi lény van bennem, hiába a második terhességem. Minden pllanatára emlékezni akarok, mert több nem lesz. Izgalmas időszak, minden probléma ellenére élvezem!!!

2014. szept. 28. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia.24 éves vagyok első baba 32 hetes:) hát kínoz a hátfájás, sokszor úgy ébredek, hogy fáj mindenem, lépni is alig tudok.Nem nagyon rugdalózik a pici inkább csak mocorog most már. Remélem fejvégű marad.Egyébként én jól érzem magam várom, hogy megszülessen már:)
2014. szept. 28. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok én is és első baba 29 hetes vagyok.:)nagyon fáradtnak érzem magam,egyre fáradtabbnak:( sokszor faj a derekam,a gyomrom,savam van,vas hiányom van,meg mindig szoktam hanyni, a terhesség elejét durvan vegig hánytam 8 het óta itthon vagyok:))szal.sok a bajom:D nagyon várom,h megszülessen,nem annyira jó terhesnek lenni,csak az vigasztal,h nemsokára talakozhatok az édes pici kisfiunkkal:))
2014. szept. 29. 01:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Írjatok még :-).

Én 10 hetes terhes vagyok, kb. egy hete nem gyötör az ájulásszerű szédülés (volt, hogy este f8 körül bírtam először lábra állni) és az iszonyú émelygés. Nem tökéletes most sem, de néha jólesik legalább a kaja. Első gyerek lesz.

2014. szept. 29. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 éves vagyok és 29 hetes kismama:) Első babánk lesz és kislány:) Jól érzem magam,nagyon szeretek "terhesnek"lenni :) vagy inkább kismamának mert a terhes szó egyesek szerint csúnya szó:) Amit észrevettem mostanság,hogy elkezdett fájni a hátam,a szeméremcsontom és érdekes mód eddig nem,de a melleim tegnap óta érzékenyebbek lettek.. Egyéb panaszom nincs,eddig nagyon könnyű minden,bár a pocakom kerekedik szépen,nem akadályoz semmiben, "na jó néha esténként egy kicsit":)

Várom a szülést nagyon..:)

Mindenkinek boldog babavárást...

2014. szept. 29. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) 29 éves vagyok, 20 hetes :) első baba, remekül vagyok az elejétől fogva :) egyszer sem voltam rosszul, viszont sokat pisilek és zabálok :D már 7 kilót híztam igaz nagyon vékonyan lettem terhes :/ de egyre jobban tetszem "pufin" magamnak :D
2014. szept. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!