Mennyi idős terhes vagy, és hogy érzed magad?
35 éves vagyok, 31 hetes és második baba. Akkora vagyok mint egy bálna. :) A vashiánytól folyton fáradt vagyok, újra előjött a szívritmuszavar, mint az első terhességnél és a légszomjtól is kivagyok. Fekve már sehogy sem jó, mert vagy nem kapok levegetőt, vagy kalapál a szívem mint az állat. Alig bírok kikelni az ágyból (pontosabban a matracról, ami a fóldön van). A hasam nagyon nagy és nehéz. A babámnak egyre kevesebb a helye, pár napja elkezdett feszengeni, ami olyan mint egy lassú kínzás. Lassan nyomja ki egy-egy testrészét, fejét, popóját és közben fordul. Nagyon kellemetlen érzés. A derekammal és a jobb csípőmmel is komoly gondok vannak, alig bírok lépni, folyton olyan érzés, mintha becsípődne az ideg.
DE mizek ellenére imádom az egészet, annyira szürreális, hogy egy élő emberi lény van bennem, hiába a második terhességem. Minden pllanatára emlékezni akarok, mert több nem lesz. Izgalmas időszak, minden probléma ellenére élvezem!!!
Köszönöm a válaszokat! Írjatok még :-).
Én 10 hetes terhes vagyok, kb. egy hete nem gyötör az ájulásszerű szédülés (volt, hogy este f8 körül bírtam először lábra állni) és az iszonyú émelygés. Nem tökéletes most sem, de néha jólesik legalább a kaja. Első gyerek lesz.
Szia!
Én 23 éves vagyok és 29 hetes kismama:) Első babánk lesz és kislány:) Jól érzem magam,nagyon szeretek "terhesnek"lenni :) vagy inkább kismamának mert a terhes szó egyesek szerint csúnya szó:) Amit észrevettem mostanság,hogy elkezdett fájni a hátam,a szeméremcsontom és érdekes mód eddig nem,de a melleim tegnap óta érzékenyebbek lettek.. Egyéb panaszom nincs,eddig nagyon könnyű minden,bár a pocakom kerekedik szépen,nem akadályoz semmiben, "na jó néha esténként egy kicsit":)
Várom a szülést nagyon..:)
Mindenkinek boldog babavárást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!