Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha a babám nagyon...

Normális ha a babám nagyon lent rugdos 24 hetesen?

Figyelt kérdés
Ma nagyon furcsa helyeken tud megrúgni, olyan érzés, mintha a hol a hüvelyembe rúgna, hol belülről rugdosná a fenekemet. Elég kellemetlen némelyik rúgása, persze nem baj, csak ijesztő, hogy ennyire lent rugdos.
2008. aug. 10. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi holnap leszünk 25 hetes, nekem is sokszor nagyon lent rúgdos. Tényleg mindtha a fenekemet rúgdalná belülről, ráül a hólyagomra, stb. Néha meg olyan fent van, hogy szerintem ott még nem is tarthatna. És szinte egész nap ficánkol. Hogy mikor alszik úgy igazából....

Szóval szerintem nem gond hogy lent rúgdos, de én is kíváncsi vagyok, mások mit írnak erről majd!

2008. aug. 10. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg,hogy rugdosson.

Ahogy egyre nagyobb lesz,egyre lehetetlenebb helyeken fog "feltűni".

Semmi gond!

Boldog babavárást!

4 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 10. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem baj ha lent rúgdos, ilyenkor még sokat forog. Nekem a 35héten forgott át haránt fekvésbe,de most már visszafordult fejvégűbe. Még utolsó órákba,szülés előtt is megfordulhat és beilleszkedhet a feje. 39 hetes kismama
2008. aug. 10. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen normális,a lábai vannak lefelé,tehát egyenlőre faros a pindúr,de még úgyis sokat forgolódik.Az utolsó hetekben már nem jó,mert akkor még nem fordult be.Én 30 hetes vagyok,de nekem is van,hogy még ott érzem.A lényeg,hogy mozog:-)
2008. aug. 10. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik ma így kényelmes neki. Rajta fekszik a hólyagomon és ott rugdos, gondolom, jó puha lehet. Mindenkinek boldog babavárást, vagy boldog babázást!
2008. aug. 10. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is 24 hetes vagyok és nekem is a héten kezdett nagyon lent rugdosni. Egy kicsit engem is meg ilyesztett. Sőt a hólyagomat nekem sem kíméli! Szóval szerintem normális h össze vissza rugdosnak minket!
2008. aug. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!