Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 -21 hetes kismamák; tapaszt...

20 -21 hetes kismamák; tapasztalatcsere?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vasárnap töltöm a 21. hetet; kisfiúval a pocakomban! Van kedvetek beszélgetni; élményeket- tapasztalatokat megosztani; esetleg egymástól kérdezni?

2014. szept. 25. 11:29
1 2 3
 21/25 timeaoszvald válasza:
Sziasztok Timi vagyok a héten vagyok 20 hetes ,nekem az első babám meghalt még idén de szerencsére mostmár ugynézki minden rendben van , max 3x hánytam viszont émelygés az minden napos volt a 12 hétig utánna mintha elvágták volna azóta csak heti 1 alkalommal ha van, 2 hete énis érzem ahogy mozog annyira jó érzés ,olyan megnyugtató ,már most nagyon szeretem ..nekünk a doki a 19 heti uh-n azt mondta eddig ugynézki lány de ,hogy még 24.héten leszállhatnak a herék ,szóval nem biztos ,de dec.15 én megyünk 4d babamozira és akkor reméllem ,hogy kiderül mert szeretnék már tervezgetni vele :) még nem vettünk meg semmit sem az elöző miatt is majd csak a vége fele :) nekem a sarkam tud fájni minden nap de halálossan nyilalgat és néha a hátam is..velem ilyen tüsszentős dolog nem volt viszont ahogy énis összegörnyedve mondjuk orrot fújok nekem akkor már jelenzkezett ilyen belenyilalásos fájdalom ahhhhrrr ,nem jó érzés de mindent megér a kis szaros :) üdv Timi
2014. nov. 11. 16:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Zsuzsi vagyok! Hogy vagytok Anyucik? :-)

Hogy ment a szülés? Már mindenkinek megvan a babaja... Hogy teltek az első hónapok a picivel? Irjatok, ha van kedvetek! :-)

2015. márc. 2. 22:57
 23/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Liza vagyok.

Febr. 17-én született meg kislányom,Zara Flóra.Villámgyors szülésem volt,40 perc,alig ért oda az orvosom és a szülésznőm.Jól vagyunk,csak kicsit fáradtan,elég keveset tudok aludni,kicsit hasfájós a lánykám,de most vettem neki Biogaiat,remélem rendbe jön a pocakja tőle.Tejem rengeteg van,fél litert lefejek pluszban,szopi mellett,pedig jó étvágyú a kisasszony.Anyatejleadásra készülök,előző gyermekemnél is az voltam.

Jó babázást mindenkinek!

Üdv

2015. márc. 3. 10:01
 24/25 timeaoszvald válasza:
Sziasztok legutoljara 20 hetesen irtam ide ,mostmar 10 hetes a picikem is itt szunyokal mellettem :) nekem aprilis 7 en szuletett termeszetes uton este11 kor elfojt a magzatviz es 3:45 kor megszuletett 3450 grammal Nina Natàlia ,jo kislany bar kicsit hisztis de én îgy szeretem ,tejem az volt sok az elejen viszont mar hozzà kell potolni tàppal ,az ejszakak valtozók van mikor 1x-2x felkel es van mikor atalusszuk az ejszakàt ,annyira szeretem nem is tudom hogy élhettem eddig nelkule 😀
2015. jún. 21. 18:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Viki vagyok,a 7-es válaszoló.Január 19.-én megszületett a kislányunk Kamilla.Már 5 hónaposak vagyunk,nagyon nyugodt baba,még most is,hogy jön a foga.

2015. jún. 22. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!