Kismamak, kinek mikor kezdodtek meg a hangulatingadozasok?
Figyelt kérdés
En most vagyok a 23.hetben,es olyan vilagvege hangulatom van. Semmi sem tetszik magamon,itthon (haztartasban semmi sem sikerul),igazi a kutya sem fekszik jo helyen erzes. Ti mit tesztek ellene?2014. szept. 22. 20:08
1/6 anonim válasza:
Én még csak 8 hetes vagyok, de én már ilyen vagyok. Ki hisztizem maga, párom csak nevet és már semmi gond. :D
3/6 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem volt ilyen.
4/6 anonim válasza:
Hát azt,hogy mikor kezdődtek...hmm... Inkább úgy fogalmaznék,hogy az elején 1-2szer talán volt ilyen,és mostanában is van úgy,hogy csak feküdnék,nem csinálnék semmit,lustiznék. Bár ezt nem hangulatingadozásnak nevezném. Azt hiszem,eddig nem is nagyon volt ilyenem.
amúgy mióta terhes vagyok,nekem sem "minden" tetszik magamon:) de nem úgy fogom fel,hogy jaaj de csúnya vagyok:)ez nem tetszik-az nem tetszik.. Valahogy minden új változás a testemen amit észre veszek kíváncsisággal tölt el:) Tudom furán hangzik.. De ez ezzel jár:) Szeretem ezt az állapotot:)
Üdv 28+2hkm
5/6 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok, és most éreztem először ilyet :) Ma körülbelül háromszor kerülgetett a sírás, hol azért, mert valami kedveset láttam, hol meg azért, mert hirtelen úgy éreztem, semmi nem jó, és rettenetesen elkezdtem mindenen aggódni. Felhívtam az apukát, és jót nevettünk rajta, aranyosnak találta, és megnyugtatott :) Az volt az egészben a legfurcsább, hogy közben végig tudtam, hogy ami miatt most ezt érzem, az valójában nem is bír ilyen jelentőséggel, mégsem tudtam mit tenni ellene!
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is hasonló, mint az utolsó válaszolónak. De csak fog változni :) Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!