Kismamák, normális ez a tünetmentesség?
hallottam már olyat, hogy terhességben minden lehet normális.
Szerintem annyira az elején vagy, minden olyan hatalmasat változik hétről hétre, hogy lehet 3 nap múlva már enni se lesz kedved, de ha most jobban viseled, mint az elsőnél, az sem lesz gond.
A szédüléssel vigyázz, az könnyen ismétlődik, nekem is random jött elő és összesen ennyi, az álmosság és kb 2 hétig émelygés volt a tünetem. (8-11 hét között, aztán semmi a 3. harmadig, csak a pocakméret.
Szia!
Második babával vagyok 26 hetes. És se most se az első terhességemnél nem volt semmilyen tünetem. :) Én nem aggódtam rajta se most, se 5 éve inkább örültem neki, hogy ennyire szerencsés vagyok! Pedig az első lány volt, most meg fiút várok. :) Ne aggódj ezen, örülj neki amíg jól vagy!
Ne aggódj, és hogy írják ez egyik napról a másikra akár változhat is.
Nekem a 7. hétig semmi de semmi tünetem nem volt.
Nekem kb. a 3. héten kezdett el "fájni" a mellem; aztán a nemvártnál voltak enyhe mensis tüneteim. Most pl. onnan tudom hogy terhes vagyok, hogy érzem ficánkolni :-)
Semmi hányinger, semmi kívánósság, semmi szagundor:-)
Tényleg semmi! Nem hittem hogy ilyen létezik, nagyon féltem hogy nem is vagyok terhes, csak félrenézték, vagy álmodom, vagy bármi :-) Az uh-k után kb. egy hétig voltam viszonylag nyugodt, de aztán hogy nem volt semmi tünetem, megint kezdtem izgulni. Pedig itt van :-) 20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!