7 hetes 3 napos vagyok kismama vagyok. Nincs hányingerem, rosszullétem. Normális, hogy ilyen tünetmentes egy terhesség?
Mióta szedem a dokim által felírt tablettát a jobb megtapadás miatt, azóta már az enyhe hasi problémáim is elmúltak. Nagyon ritkán érzek pici szurit a köldököm körül. Cicijeimet érzem, de azt se mondanám, hogy elviselhetetlen.
Minden rendben velem?
Persze, minden rendben. Én sem voltam rosszul egyszer sem, nem is hánytam. Az első pár hétben voltak hasszurkálásaim, néha kicsit erősebb, de mára már ezek sincsenek. Én csak elevitet szedek. Ma vagyok 12 hetes. Ú
Úgyhogy nyugi :)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást Nektek!
Üdv a kevés szerencsések közt. Én egyedül a hust nem birtam 10.héttöl semmi más bajom nem volt.
mingyárt betöltjük a 20hetet. Egyszer sem rokáztam csak közel volt a husitol. De ez a 12héttel el is mult.
Bevallom néha megfeletkeztem rolla hogy terhes vagyok. Most hogy mar mocorog mindig ő jár a fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!