Kb.4. hónapos terhességem óta nem kiván a párom. Ez normális?
Szia!
Mi is kb 4. hónaptól nem szeretkeztünk a férjemmel. A kisfiúnk már 3,5 hónapos, és azóta 1x (!) voltunk együtt. Sajnos nem kíván:( Maradt rajtam 12 kg plusz,lehet, hogy ez a baj. És én sem értem hogy bírja ki, mert azelőtt minden nap akarta a dolgot. Remélem nálatok szülés után visszaáll a rend.
Sziasztok.A férfiak 80 %-a fél, hogy valami bajt okoz azzal, ha behatol.Nem azért nem megy, mert nem kíván, hanem mert fél, hogy bajt okoz.Az első babámnál nem voltak ilyen gondok, de most a másodiknál....Lassan szülök, aztán max 4szer voltunk együtt(azt is én kezdeményeztem).Higgyétek el, félnek!Ne magatokba keressétek a hibát!Gyönyörűek vagytok, akár van rajtatok felesleg, akár nem.Én elsővel 25-öt szedtem fel, és akkor is kellettem a páromnak.Most semmit sem szedtem fel, mégsem szexelünk.
Megkérdeztem miért nem jön, és elmondta.FÉL!
Sokan hülyeségnek tertják, de gondoljatok csak bele.Mi is 2-2 évet küzdöttünk mindkettőért, és miért pont ő legyen az oka, ha valami baj történik?Beszéljétek meg, de ne erőltessétek, ha nem megy, mert csak mégrosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!