Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.4. hónapos terhességem óta...

Kb.4. hónapos terhességem óta nem kiván a párom. Ez normális?

Figyelt kérdés
Megértem valahol mert 6 éve vártunk a babára és fél nehogy bármi legyen + előlfekvő lepényem van ami veszélyeztetetebb ilyen helyzetben. Ezt értem is. csak azt nem értem hogy egy férfi ezt hogy birja ki. Vagyis hogy esetleg megoldja vki mással talán? Már 7 hónapos vagyok, és 3 hónapja nem volt normális szexben részem. Volt néha ez az, de az is úgy hogy kiharcoltam és nem is volt jó . Nem is tudtam elmenni. Mi lehet a párommal? Megváltozik ez miután megszültem? Vagy soha többé nem fog már kivánni?
2008. aug. 9. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális, nem minden férfi kíván egy terhes nőt, ízlések és pofonok. Szerintem ne eröltesd, majd terhesség után bepótolhattok mindet.
2008. aug. 9. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kíván, csak túlságosan fél, hogy baja esik a babának, ami persze nem valószínű... De legyél megértő, és ne aggódj emiatt. Nem valószínű, hogy másnál keresné a szexet. De ha az megnyugtat, akkor "nyugtasd" le egy kis orális szexel, annak tuti nem fog ellenkezni.
2008. aug. 10. 00:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg van nyugtatva az orális szexxel néha. De magától sosem kéri. Itthon olyan mintha abszolút nem lenne eszében. Csak nekem ez felfoghatatlan hogy férfi és nem gondol a szexre már hónapok óta. Meg arra vagyok még kiváncsi hogy vajon ez megszokottá válik, vagy szülés után újra a régi lesz?
2008. aug. 10. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy félt, nehogy baj legyen a dologból ami persze természetes lehet egy férfitől, főleg hogy ilyen sokat vártatok a babára.Nálam ez pont fordítva van , 14 hetes elmúltam és szegény nagyon szeretné , de mi hivtalosan is el vagyunk tiltva a szextől, mivel veszélyeztetett terhes vagyok, és igen mi is 3 évig vártunk a babára ezért megértő. Ne gondolj a legrosszabbra, nem biztos hogy máshol keresné a megoldást a párod.Próbáld kényeztetni, és talán ha beszélnétek a dologról lehet hogy elmondja hogy mi változott.
2008. aug. 10. 05:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! szerinetm mindenképpen ezt a pároddal kell megbeszélned! Mondd el neki, gogy te hogy érzel, mit gondolsz, majd hallgasd meg őt is.Ezt csak közösen tudjátok megoldani.
2008. aug. 10. 06:41
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Mi is kb 4. hónaptól nem szeretkeztünk a férjemmel. A kisfiúnk már 3,5 hónapos, és azóta 1x (!) voltunk együtt. Sajnos nem kíván:( Maradt rajtam 12 kg plusz,lehet, hogy ez a baj. És én sem értem hogy bírja ki, mert azelőtt minden nap akarta a dolgot. Remélem nálatok szülés után visszaáll a rend.

2008. aug. 10. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok.A férfiak 80 %-a fél, hogy valami bajt okoz azzal, ha behatol.Nem azért nem megy, mert nem kíván, hanem mert fél, hogy bajt okoz.Az első babámnál nem voltak ilyen gondok, de most a másodiknál....Lassan szülök, aztán max 4szer voltunk együtt(azt is én kezdeményeztem).Higgyétek el, félnek!Ne magatokba keressétek a hibát!Gyönyörűek vagytok, akár van rajtatok felesleg, akár nem.Én elsővel 25-öt szedtem fel, és akkor is kellettem a páromnak.Most semmit sem szedtem fel, mégsem szexelünk.

Megkérdeztem miért nem jön, és elmondta.FÉL!

Sokan hülyeségnek tertják, de gondoljatok csak bele.Mi is 2-2 évet küzdöttünk mindkettőért, és miért pont ő legyen az oka, ha valami baj történik?Beszéljétek meg, de ne erőltessétek, ha nem megy, mert csak mégrosszabb lesz!

2008. aug. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!