Van itt valaki, aki velem együtt 5 hetes terhes?
Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 13:02
1/7 anonim válasza:
Szia! En kb. annyi lehet. Jovo het szerdan kell mennem a nogyogyaszomhoz. Tegnap mar voltam, de csak megvastagodott mehszajat latott.
2/7 anonim válasza:
Azt nem mondta hany hetes vagyok. Az utolso menstruaciom augusztus 14-en volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is vissza kell mennem 2 hét múlva, akkor már lesz szívhang is. Remélem minden rendben lesz nálad is. Majd írj, hogy mi volt. :)
2014. szept. 18. 22:23
4/7 anonim válasza:
Koszonom! Nektek is erot, egeszseget! :) Majd jelentkezem akkor.
5/7 anonim válasza:
Egyebkent te hogy erzed magad? En elege faradekony vagyok, napkozben szunditok mindig egy fel oracskat, cicim nagyon erzekeny, kemeny. Meg reggel szedulok egy kicsit. Folyasom is van egy keves.
6/7 A kérdező kommentje:
Én egészen jól vagyok. Néha nehezebben ébredem, és amikor esetleg leülök engem is elkap az aludhatnék, kb 1.5 perc alatt képes vagyok álomba zuhanni. Bár napközben nem nagyon tudok pihenni a munkám miatt :( A melleim nekem is érzékenyebbek sokkal, és duzzadtabbak is. Annyira hihetetlen még most is, hogy pocaklakóm van :)
2014. szept. 20. 06:09
7/7 anonim válasza:
Meg mi se tudtuk felfogni amugy, hogy kisbabank lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!