8 hetes terhes vagyok és 8 hete nem is voltunk együtt a párommal. Lehet együtt lenni ilyen esetben?
max 6 hete nem voltatok együtt...különben nem lennél terhes:) nekem január végén volt egy missed ab-om, igy most nem szexelhetünk...meg kell várni a genetikai uh-t, meg abbahagyni az utro-t majd utána...keressetek alternatívákat...:)
11 hkm
Ha veszélyeztett vagy, ráadásul volt már vetélésed is, akkor én még csak nem is gondolnék a szexre. Van orvos, aki egészséges terhességnél sem javasolja az együttlétet az első 12 hétben, mert pl. az orgazmus méhösszehúzdást csinál, ami vetélést is okozHAT. (én is vetéltem tavaly, most itthon fekszek veszélyeztetett terhesként. Március vége óta nem voltunk együtt, de nem is merünk együtt lenni. persze, ha óvatosan csinálnánk talán nem lenne baj, de ha baj lenne, azt nem bocsátanám meg magamnak.)
Ha tényleg nem birjátok ki, akkor persze próbáljátok meg óvatosan, de akkor is azt mondom, hogy az orgazmusról mondj le még egy időre. Sok olyan kérdés volt már itt, hogy orgamzus után görcsöltek, keményedett a hasuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!