08. 06-án volt meg az utolsó menszeszem, 08.20-án voltam utoljára együtt a párommal, akkor most hány hetes terhes lehetek szerintetek? Lehet el vagyok számolva, ezért kérdezlek titeket.
igen, a menszesz alapján igen, a kalkulátor is ezt dobja ki, de biztos ez? nem 32?? mert pici a babám, nagyon és egy orvos most arra fogta, hogy elvagyok számolva két héttel.
nem tudom mit gondoljak
augusztus 20-án voltam együtt utoljára, tehát az pont 14 nap! nem foganhatott ennél sokkal később, nem igaz?
Eszerint 34+3 és augusztus 20-án fogant (de ez csak akkor biztos, ha utána tutira nem voltatok már együtt).
A magzati méreteket is leellenőrizheted neten. Itt írja az átlag mellett a határokat is:
Ha tényleg két héttel kisebb (és biztos vagy a fogantatásban) sem biztos, hogy bajt jelent, de ez esetben én rágnám még a doki fülét további vizsgálatokra vagy legalább elmennék máshová is ultrahangra.
sajnos nem 2 héttel kisebb, hanem 3! :(
31 hetes méretei vannak és emiatt most haza fognak küldeni a kórházból, azzal, hogy el vagyok számolva.
de mit tegyek?
Ha el lennél számolva, akkor az már kiderült volna a 12. heti, 18-20. heti, 30. heti ultrahangon is!
A lepényed hogy működik? Flowmetria rendben volt?
Egyébként a 12. hét után nem egyforma ütemben fejlődnek a babák, egy barátnőm 160 cm, a férje 170, én 180 vagyok, a férjem 190, hát persze, hogy nem egyforma nagyok a gyerekeink! :)
a 12. 20 heti uh-n is mindig kisebb volt átlag 1-1,5 héttel.
a párom 180, én vagyok 169cm. Szóval nem tudom. Érzem, hogy kisebb a baba.
Ja, és cukros vagyok, ezt elfelejtettem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!