Eri28 kérdése:
10 hetes terhes vagyok. Az együtt lét alatt kell védekezni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 12:35
3/24 anonim válasza:
ne haragudj, de nem értem a kérdést: miért kéne?
4/24 anonim válasza:
Nálam ez a kérdés rendesen kiverte a biztosítékot
6/24 anonim válasza:
Aki képes ilyen kérdést kiírni,az hogy fog boldogulni egy gyerekkel? Komolyan iq teszthez kötném a gyerekvállalást...
7/24 anonim válasza:
Talán arra gondolt, hogy óvszerrel a betegség és fertőzés ellen. Ha parázol, akkor kell. Ha nem bízol a partneredben, fogékony vagy a fertőzésekre, feltétlenül.
8/24 anonim válasza:
Nem olytan hülye kérdés ez. Ugyanis az én orvosom pl. óvszert javasolt. A kérdező is valószínűleg nem arra gondolt, hogy teherbe eshet-e, hanem a fertőzés miatt.
9/24 anonim válasza:
Ahelyett h a sok okos lehurrogja a kerdezöt utana lehetne jarni a dolgoknak... Nekem pl a dokim nem ajanlja h a cucc bemenjen mert összehuzodasokat okoz az ondó... Elég ha idöben kiveszitek kerdezö:)
10/24 anonim válasza:
Senki nem hurrogná le az ilyen kérdezőt, ha normálisan kiírná a kérdést, és akkor legalább tudnánk, hogy mire is gondol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!