Mikortól kellene rendszeresen érezni a babát?
Figyelt kérdés
24 hetes múltam, már a 18-19. hét óta érzem, egy időben nagyon aktív volt, folyton éreztem, de egy ideje már (napok óta) csak ritkábban érzem. Persze ha nem érezném egyáltalán, akkor már bementem volna orvoshoz. Van hogy egész nap nem érzem (vagy csak nagyon kicsiket rúg és észre se veszem, aztán este érzem egy kicsit, de akkor már megyek aludni, leget mikor alszok, akkor van elemében, de ezt ugye nem tudom.2014. szept. 18. 10:23
2/3 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok.Nálam sem egyforma.Valamikor számtalanszor érzem egy nap,máskor meg alig-alig.Lefekvés előtt az enyém is aktív.
3/3 anonim válasza:
Szia
Mar minden nap kell erezned.
Nekem a 22.het korul valtozott meg a mozgasa ,kiderult egy hettel kesobb azert mert atfordult koponyavegube :)
Onnantol elkezdtem erezni oldalt tobbnyire es enyhebben. te mit erzel?
Az en babam velem kel es addig tombol amig le nem fekszem. Egy-egy orara vonul el mikor epp csinalok vmit.
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!