Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aludni szeretnék de hogy?

Aludni szeretnék de hogy?

Figyelt kérdés
6hetes kismami vagyok és az elmúlt 1hétben nem sikerült 2óránál többet aludni egyhuzamban de ha sikerül is elaludnom rémálmaim vannak amikre szintén felébredek!Van valakinek valami jó tanácsa mert egyre rosszabb.....
2010. jan. 19. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki,hogy lefekvés előtt,

igyál meg egy csésze forró mézes tejet...

Nekem bevált! :)

2010. jan. 19. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 hetes vagyok, és ugyanez a gondom. Órákba telik, mire elalszom,és kora hajnalban felébredek, és folytatom a forgolódást. Sűrűn felébredek, és engem is nagyon zavar ez a dolog. Mert nagyon- nagyon fáradt vagyok!Egy ismerősöm a kamillateát javasolta lefekvés előtt, én ki fogom próbálni.
2010. jan. 19. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most a 20. hétben vagyok, most sem alszom sokat mert pisilni járok folyton... De én is így voltam az elején, és éjszakára nem ettem telt ételeket, csak gyümölcsöt kis szendvicset, stb. És este 7 után nem ettem, lefekvés előtt pedig ittam egy bögre kamilla teát. Nekem bevált.

Boldog babavárást!

2010. jan. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!