Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most rossz anya vagyok?

Most rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy 5 eves kisfiam,es 25 hetes terhes vagyok.

Mar elso babanak is kislanyt akartunk,de nem jott ossze. Most remenykedtem,hatha kislanyt kapunk,de kiderult,hogy kisfiu o is...

Nagyon szeretem a kisfiamat,es tudom,hogy a masodik kisfiunkat is szeretni fogom,de azert megis remenykedtem... Amikor megtudtam nagyon szomoru voltam,emiatt nagyon szegyellem magam.

Anyosom konnyen van,azt mondta,hogy majd a harmadik,de nekunk nem fer bele egy harmadik baba...

Mit tegyek? Rossz anya vagyok most?

#Bbab
2014. szept. 13. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem vagy rossz anya.De az agyadat át kell majd pattintanod és arra gondolni ,hogy más mit nem adna azért ha gyermeke születhetne,mindegy milyen nemű.Vagy hogy mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges gyermeke lehetett volna.Ne vádold magad de örülj és fogadd el hogy lesz a fiadnak egy igazi cinkos társ akivel rúghatják a bőrt! :)
2014. szept. 13. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy rossz anya! Nekem 5 éves kislányom van és imádkozok, hogy a mostani is kislány legyen... :) Lánynak már nevet is tudok, de fiúnak... Valahogy... Nem érzem magam megfelelônek fiús anyának. :) De szerintem ha megszületik és meglátod, meg én is az enyémet, nem fog eszünkbe jutni, hogy 'hurrá, lány' vagy 'dekár,fiú..' csak az lesz, hogy végre a kezedben tarthatod a picúrt.
2014. szept. 13. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan abban a cipőben járunk, még a kor is egyezik! :)

5 éves a fiunk 25 hetes vagyok és szintén kisfiú növekszik a pocakomban és mi is kislányt szerettünk volna jobban. Bánatos lettem mikor kiderült aztán jött a bűntudat, nevet sem találunk megfelelőt, de most már egyre jobban várom hogy magamhoz ölelhessem, biztos vagyok benne hogy ugyan úgy fogom imádni mint a tesóját! :) Sokáig nem tudtam megszólítani sem a pocakban de most már nap mint nap elbeszélgetek vele és borzalmasan várjuk a decembert hogy együtt legyünk MI négyen! :)

2014. szept. 13. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz Anya!!!!nekem csak egy kisfiam van tavaly ilyenkor tudtam meg h kisfiu lesz hat en elsirtam magam a dokinal...es hat nem oromomben.ugy szegyelltem magam es olyan lelkiismeretfurdalasom volt.most mar lassan 7honapos de nem adnam 100lanyert sem.imadom:-)de ha esetleg ujra terhes lennek tuti kikeszulnek ha megint fiu lenne.nem azert mert nem szeretnem csak mindig is vagytam egy igazi kis hercegnos kislanyra.:-)es most h ezeket a sorokat irom megint pelkiismeretfurdalasom van.pedig nem kene.tenyleg a fiam a mindenem.oaz eletem ertelme.ha megszuletik amkor bele fogsz szeretni.
2014. szept. 13. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet.:) Elsőnek fiam született, másodiknak kislányt szerettem volna, mikor kiderült, hogy kisfiú akkor egy picit csalódott voltam. De csak addig még ki nem jöttem a dokitól. Hamar megbarátkoztam a gondolattal. Mikor a középső fiam 3 éves volt, jöhetett az újabb gyermek. Na, gondoltam ő már tuti kislány lesz. Elmentünk 16 hetesen 4d-re, mikor a doki megkérdezte szeretnénk -e tudni a nemét. A párom rávágta egyből, hogy 100%, hogy kisfiú :) hát igaza lett. A harmadik gyerkőcnél már nem voltam csalódott, valahol éreztem hogy ő is fiú lesz. Így van 3 egészséges imádnivaló fiam :) Ettől nem vagy rossz anya. Boldog babavárást! Nekünk sem lesz negyedik gyermek így sose fogom megtudni milyen egy picilánnyal. :(
2014. szept. 13. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz anya! Szerettel volna kislanyt is.

Ez nem bun

25hkm

2014. szept. 14. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!