Most rossz anya vagyok?
Van egy 5 eves kisfiam,es 25 hetes terhes vagyok.
Mar elso babanak is kislanyt akartunk,de nem jott ossze. Most remenykedtem,hatha kislanyt kapunk,de kiderult,hogy kisfiu o is...
Nagyon szeretem a kisfiamat,es tudom,hogy a masodik kisfiunkat is szeretni fogom,de azert megis remenykedtem... Amikor megtudtam nagyon szomoru voltam,emiatt nagyon szegyellem magam.
Anyosom konnyen van,azt mondta,hogy majd a harmadik,de nekunk nem fer bele egy harmadik baba...
Mit tegyek? Rossz anya vagyok most?
Ugyan abban a cipőben járunk, még a kor is egyezik! :)
5 éves a fiunk 25 hetes vagyok és szintén kisfiú növekszik a pocakomban és mi is kislányt szerettünk volna jobban. Bánatos lettem mikor kiderült aztán jött a bűntudat, nevet sem találunk megfelelőt, de most már egyre jobban várom hogy magamhoz ölelhessem, biztos vagyok benne hogy ugyan úgy fogom imádni mint a tesóját! :) Sokáig nem tudtam megszólítani sem a pocakban de most már nap mint nap elbeszélgetek vele és borzalmasan várjuk a decembert hogy együtt legyünk MI négyen! :)
Nem vagy rossz anya! Szerettel volna kislanyt is.
Ez nem bun
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!