Rossz anya vagyok attól, hogy nem parázok a terhességen, vizsgálatokon?
Bízol magadban, minden jó, akkor miért merül fel benned ez a kérdés, hogy rossz anya vagy-e?
Ha ilyen stabilan állsz a földön (ami nagyon helyes), akkor ne ingasson meg egy-egy beszólás innen vagy onnan.
A rossz anyaság témaköre is túl van lihegve már. Szegény anyukák 99%-a azon parázik (én is), hogy vajon jó anya-e.
Pedig te is tudod, hogy nem attól leszel rossz anya majd, mert terhesen nem vetett szét az ideg. :)
Nincs itt mit túlmagyarázni!
Szép terhességet és hasonló talpraesettséget, ha megszületik a kismanó!
Az én fejemben sem fordult meg soha egy pillanatra sem, hogy bármi baj lehet. A 6. hónap végéig dolgoztam napi 9 órában (volt, hogy 12-ben), vendéglátásban. Mondjuk vezető beosztásban, így ha elfáradtam, leültem pihenni.
Pont úgy éreztem magam mint Te, minden ment flottul.
Szerintem ez így helyes! Csak pozitívan, és akkor bevonzzuk azt! :)
így a jó, örülj neki :)
én még az utolsó héten is bringával mentem be a védőnőhöz, 4 kilós babával a pocakban, vicces volt :)
a terhesség nem betegség
azért ez csak félig aggódás, a másik fele bújtatott öntömjénezés. ha tényleg kiegyensúlyozott kismama vagy, akkor miért van szükséged arra, h itt mindenki megnyugtasson, milyen kiegyensúlyozott kismama vagy?! :)
amúgy mindenkinek mást dob a gép, te szerencsés vagy, könnyű a terhességed. az enyém nem könnyű és bár lekopogom, nekem sincs okom aggódni a baba miatt, mert vele minden rendben van és minden eredményem tökéletes, azért messze nem olyan a terhességem mint neked, pedig ha tehetném, én is hasonlóképp állnék hozzá. én is imádnék annyira fitt kismama lenni, h autót vezessek és hidd el,h nem problémáznék rajta, h normális-e hogy ennyire jól érzem magam :)). de veszélyeztetett terhesen már annak is örülök, h itthon fekszem, nem a kórházban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!