Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok az ételek, amiket...

Mik azok az ételek, amiket TÉNYLEG nem lehet enni babvárás közben?

Figyelt kérdés
A tatár,szusi és egyéb nyers dolgok oké.Tiramisuban nyers tojás van, az is oké. De néha már olyan elvetemült dolgokat olvasok a neten, hogy nem ehetek májat (az még oké) és májat tartalmazó ételt, tehát pl. májkrémet sem, vagy rio mare halkonzervet se! Ebből mi igaz? Már tényleg lassan nem marad olyan étel, amire ne írnák azt valahol, hogy nem szabad enni. Szóval mit nem szabad biztosan?
2010. jan. 19. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nem egy ismeretlen embertől van a kolbász, akkor lehet enni azt is.
2010. jan. 19. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a pasztörizálatlan tejtermékeket, nyers húst és a nyers vagy lágy tojást kerülöm csak. Májat néha eszem, mert van benne vas, ami viszont kell, de persze mértékkel. Kolbászt azért nem tudok enni, mert sok a gyomorsavam és az még inkább felnyomja, de kb a 25. hétig simán ettem. Májkrémet néha szoktam. 39 hetes kismami
2010. jan. 19. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:

én saját készítésű majonézt is ettem, amiben ugye nyers tojás van.

a védőnőmet kérdeztem és ő azt mondta hogy ez jobb mint a bolti majonéz csak arra figyeljek hogy a tojást jól mossam meg mert a héjáról kerülhet az ételbe olyan dolog ami veszélyes lehet (szalmonella), valamint ne legyen záp ugye:D

és olajos halkonzervet is eszem jó kis halkrémet szoktam belőle csinálni ami isteni finom és az olaj momentán nekem jót tett az emésztésemnek:)

a kenőmájast is tolom:)melegszendvicsre isteni:)bocsi a gasztro kiegészítésekért:)

2010. jan. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!