Tényleg nincs még értelme menzesz kimaradása után egy héttel elmenni a dokihoz?
A 8-9. hét teljesen megfelelő.
Ha előbb mész, akkor könnyen lehet, hogy nincs szívhang még, és mehetsz vissza még egyszer...
Ja, én most nemrég voltam, 10. héten mentem elvileg, aztán kiderült, hogy már a 12-en vagyok. :o)
Tök jó volt, mindenét láttam elsőre, nem csak egy olyan pici gombócot. :o)
sziasztok!
Igazat adok minden előttem szólónak, tényleg olyan 7-8 hetes érdemes elmenni! Egy dolog miatt, ha nagyon aggódós vagy érdemes kicsit előbb is: igaz, hogy még nincs szívhang, de azt az orvos, már jóval előbb megtudja állapítani, h jó helyen van-e a gyerkőc! Ezt hasi uh-val csinálják!
Nem igazan.
Max akkor van ertelme elmenni, ha korabban mar lett volna mehen kivulid, mert elvileg akkor nagyobb az esely, hogy megint az lesz es ezt a petezsak megletekor mar le tudjak ellenorizni.
De ha nincs erre utalo jel, vagy valamilyen veszely, akkor raert 8. het utan menni.
Az elso babammal en kerek 6 hetesen mentem, mert utana utaztam el es tudni akartam, hogy minden rendben-e, mert bo egy honapig orszagon kivul voltam.
Epp volt szivpulzalas, de a doki mondta, hogy szerinte max 1-2 napja indulhatott be, meg nagyon kicsi a terhesseg. Emlitette is, hogy elegge kicentiztem, mertha esetleg nem lett volna szivhang, akkor utana sokkal jobban izgultam volna, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!