Tényleg nem fontos az öblítő?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam a védőnőnél és mondta hogy majd a baba ruha mosásnál nem fontos az öblítő. Ez igaz?2011. nov. 3. 15:57
1/5 anonim válasza:
Én soha nem használtam neki öblítőt. Nekem ez felesleges plusz "adalékanyag". Finom illatú mosószer vettem, az is bőven illatosít és tisztít.
2/5 anonim válasza:
én mindig használtam öblitőt a babaruhákhoz(is), viszont mindig ugyanazt! ariel mososzer+sárga lenor. ezzel kezdtem, nem volt rá allergiás vagy ilyesmi, ugyh ez a kombi ment 1éves korig. utána kezdtem el mást is használni időnként.
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz,én is arielt+sárga lenort használok,de amikor kicsik voltak a gyerekek,kb 1 éves korukik a Silan sensitive-et használtam.
4/5 anonim válasza:
Igazából amúgy sem fontos az öblítő főleg a mostani mosószereknél. Én amit szoktam venni ahhoz elvileg nem is kellene de én használok mert szeretem. Az első babánál megvettem a drága Gabi babaöblítőt 6 hós koráig de most már nem fogom. Ugyanígy fogom mosni a cuccait mint a miénket.
5/5 anonim válasza:
Az en fiam nagyon allergias az arielre.
Egyebkent folosleges a ruhakhoz az oblito, nem a dragasag miatt, mert mindig vettem, de most, hogy nem hasznalok a baba miatt, rajottem, hogy tok folosleges. Sot, sokkal jobb. En nem szeretem, ha egy ruha oblitoillatu, nem tudom miert, eleg egy jo parfum. Ezert szeretem a Persil sensitivet, nincs olyan eroteljes illata. De izlesek es pofonok:)
Babanak dm-es sensitive mososzert hasznalok, az sem illatos.
Egyebkent ugyanolyan puhak a ruhak, mint amikor oblitoztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!