Kismamik! Ti hogy mostátok ki a babaruhákat? A plüss rugdalózókat is lehet vasalni? Én ma álltam neki és géppel mostam mindent 40 C-on dreft-tel, öblítő nélkül. Vasalni is szeretném őket, de nem tudom, hogy a plüssöket is lehet?
Szia!
Én használtam öblítőt, igaz csak érzékeny bőrre valót, de kb én is ilyen idősen álltam neki a mosásnak (és még nem végeztem!).Én is 40 fokon mostam de nem mindent géppel (sok mosott ruhát kaptunk, azokat csak öblítettem, vasaltam).
Nyugodtan vasalhatsz mindent, csak a termókat nem.A plüssöket is lehet vasalni, csak ne túl magas hőfokon.Nekem egy termó kezeslábast odakapott a vasaló, úgyhogy a továbbiakban nem is próbálkoztam velük.Nekem gőzölős vasalóm van, azzal még jobban tudtam fertőtleníteni a ruhácskákat:)
Remélem segítettem, kitartást a vasaláshoz!
Ja és könnyű szülést:)
35+3 hetes kismami
Én is 40 fokon mostan Drefttel, de a védőnőm szerint lehet Arielt, Persilt és Tomit is használni, lényeg hogy ne adagoljunk sokat, öblítő nem ajánlott. A textil pelusokat, előkéket és törcsiket egyelőre 60 fokon mostam, aztán majd meglátjuk.
Az első hónapokban nem árt mindent átvasalni, a plüssöket is lehet nyugodtan. Nem is érdemes olyan kisruhát venni, amit nem lehet vasalni.
Mindent vasalhatsz csak tegyél rá egy ruha pelust és így tuti nem sérül az anyag!
5hós kisfiú anyukája:)
Köszönöm a válaszokat.Akkor ma nekiállok vasalni meg még van mit mosni is.Egyébként szerintem ilyenkor lehet átlátni mi is hiányozhat még a bébinek.Pl:csak egy frotírtörcsit vettünk neki abból kéne legalább még egy.
Nektek is jó készülődést és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!