Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsokra lenne szükségem...

Tanácsokra lenne szükségem babavállalás előtt?

Figyelt kérdés

Most ér el az életem oda,hogy babát vállalhatok.

Nem karrier, nem pénz miatt, hanem most találtam meg a nagybetűs társat (illetve nem most, de Vele tervezzük a jövőt, szóval értitek, na) :D

Szóval babát szeretnénk nagyon, de 37 éves vagyok és van rajtam kb plusz 10 kg súlyfelesleg. nem mondanám magam kövérnek, de a 155 cm-hez 63 kg vagyok.

Szerintetek szükség van valamilyen "előkészületre" ?

Nem dohányzom, viszont vörösbort szoktam inni 1-1 pohárral kb. hetente 3-4 X.

nyilván a bort leteszem, ez nem is kérdés, de szükség lenne plusz vitaminra, folsavra, gravidára stb???

Érdemes lefogyni előtte keveset? Azért írom a keveset, mert nagyon szeretnénk magunknak egy kisbabát karácsonyra. Jó lenne akörül pozitívat tesztelni :) éhezni meg nem szeretnék.

Köszönöm ha szántok rám pár percet! :)

2014. szept. 12. 10:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

:) Hát akkor, holnap gyógyszertár, ma este pedig már romantika élesben. Jajj, mindenki ennyire izgult előtte? Na nem az együttlét előtt, hanem a babavállalás előtt :D

Olyan,mint egy fősulis vizsgadrukk :)

Szurkoljatok :)

2014. szept. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!