Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi az, aminek...

Szerintetek mi az, aminek babavállalás előtt feltétlen meg kell lennie?

Figyelt kérdés
20 vagyok még csak, de nagyon vágyom már egy családra. A párom 25, dolgozik, a keresete viszonylag jónak mondható, bár rengeteget gürizik is érte. Az én havi bevételem picit kevesebb az övénél, de legalább lakásunk van már. A gond az, hogy suliba járok még... Persze, el szeretném végezni, el is fogom, de azért nagyon várom már, hogy eljöjjön a mi időnk! Ő most autóra gyújt, én a lakás kipofozására, de nagyon nem bánnám, ha már most vállalnánk, bár ő eléggé ellene van a dolognak. :(
2014. szept. 10. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Stabil parkapcsolat, anyagi stabilitas.

En 24 eves voltam a ferjem 26. Mind a ketten akartuk. 5 eve voltunk egyutt mikor belevagtunk. Sajat lakas, auto. Sok segitseget kaptunk szuloktol. Munkank is volt. Igy bele mertunk vagni.

Amig mind a ketten nem akarjatok addig ne ess teherbe, az sok mindent tonkre tenne. Varj meg, turelem, eljon a te idod is. :-). Befejezed a sulit, eltek egyutt meg aztan kialakul hamar. :-) Csak nyugi. :-)

2014. szept. 10. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Stabil párkapcsolat, a saját olvasatomban ez a házasságot jelenti; és természetesen a közös elhatározás. Ha van saját lakásotok (kérdés persze hitel van-e rajta), és a párodnak olyan munkája ahonnan nem rúgják ki egyik napról a másikra, akkor az anyagiak szerintem megvannak.
2014. szept. 10. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, stabil párkapcsolat (számomra ez házasság de a mai világban már nem ragaszkodnak ehhez az emberek), házasság nélkül is jó lehet egy kapcsolat természetesen.

A legeslegfontosabb hogy mind a két fél akarja a babát, nálatok ez nem így van így ne is erőltesd a témát.

Megfelelő anyagi háttér ami számomra nem a gazdagságot jelenti, tudjátok kifizetni a számlákat, jusson ételre és ruhára és egy leheletnyi maradjon arra az esetre ha bármi közbe jönne, becsúszna egy betegség stb... Tartalékot nem írom, nekünk sem volt. Lakás sem utolsó. :)

2014. szept. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!