Adjatok tanacsot, fogalmam sincs mit csinaljak. Heti 1 kg jon fel ram, meddig?
Figyelt kérdés
Most vagyok 25 hetes, es az elmult 5 hetben szo szerint heti 1 kg szaladt fel ram. AZ elso 12 hetben fogytam 3 kg-ot, aztan a 20 hetig semmi. De az elmult egy honapban soknak tartom ezt a hirtelen 5 kg-ot. Nagyon felek, hogy ez meddig fog vajon folytatodni. Allando etvagyam van, szinte ideges vagyok ha nem tudok enni. Mit tegyek? Most egy honapja kezdtem el szedni az Elevitet, lehet attol van ekkora etvagyam? Kerlek adjatok valami tanacsot..:(2014. szept. 12. 08:58
11/11 anonim válasza:
Én is heti 1 kg-ot híztam a 2. trimeszterben, a 3. trimeszterben lassúlt a hízás. Viszont elkezdtem dinamikus terhestornára járni és minimálisan odafigyelni az étkezésre. Végül 17kg-ot híztam amit szülés után 2 hónappal le is dobtam. Szerintem ne aggódj, mozogjál és próbáld csökkenteni a szénhidrát bevitelt, de csak amennyire még nem kellemetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!