Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan hogy rossz a kedvük...

Van olyan hogy rossz a kedvük a babáknak? Az enyém csak úgy ordít ha épp olyanja van. Fogalmam sincs mit csináljak vele. Nem fáj semmije csak úgy ordít.

Figyelt kérdés
ha felveszem csöndbe van.egész nap nem foghatom, ugye? vagy igen? de akkor mit eszik a család és ki takarít ki? van megoldás? nagyszülők nincsenek apa állandóan dolgozik. barátnőimnek szintén kicsi gyerekeik vannak örülnek ha nem látnak kölyköt nemhogy máséra vigyázzanak. nem érdekli semmi játék se zenélőke, se csörgő, se semmi.
2010. aug. 1. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, a babáknak is lehet rossz napjuk. Mennyi idős? Esetleg nem fogzik? Nálunk is volt ilyen időszak. Ugyanígy segítség nélkül voltam. Ez van, szeretgesd a pici babád te is. Nálam is volt úgy, hogy két napig elő volt a porszívóm, egyszerűen nem volt rá idő... Ez van. Ne aggódj, csak átmeneti. Ez miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod!
2010. aug. 1. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

igen, sajnos van ilyen, ahogy nekünk is van!

nálunk pont tegnap volt ilyen nap, még kézben is nyűglődött, 4x voltunk lent sétálni hátha ott jobb lesz, de nem...

a hordozókendő volt nálunk ilyenkor a megoldás, csak már sajnos nem bírja a csípőm, térdem a plusz 10 kg-t.

kitartás!!!

2010. aug. 1. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Aha, nálunk is előfordul ilyen... Szerintem ők jobban megérzik a frontokat is, megfigyeltem, h. amikor frontátvonulás van, sokkal nyűgösebb. A szeles időt sem bírja. Nekem meg a derekam nem bírja a 9 kg-ot cipelni...:)
2010. aug. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!