Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhes vagyok. Lehet...

37 hetes terhes vagyok. Lehet ilyenkor hajat festeni szőkére? Vagy nem? Nem árt a festék a babának?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
www.mamanet.hu - nézz utána, de én a dokitól kérdeztem és azt mondta nincs bizonyíték, hogy a festék károsítaná a magzatot, de nem szabad belélegezni, mert a gázok károsak..viszont inkább azt javaslom egy olyan színt válassz , ami a természetes színedhez közeli, így a terhesség alatt nem kell többször befesteni.
2008. aug. 8. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szellőztesd a szobát, amikor fested és ne szipuzz. Bár gondolom nem tetted volna egyébként sem... :-)

És a babádnak semmi baja sem lesz. Szőkére is nyugodtan festheted.

(Az első válaszolónak csak annyit tennék hozzá, hogy ha 37 hetes terhes már, akkor nem valószínű, hogy több alkalommal szeretné még festeni a haját szülésig, szóval mehet a szőke.)

2008. aug. 8. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a baratnom a fodraszom,es vegif szokere festettuk a hajamat,a babanak semmi problemaja,es az orvosom is azt mondta,h nem lehet tole semmi gond.Persze ahogy mar iortak is,nem szabad belelegezni,szelloztetni kell a lakast vagy ahol csinaljatok.

Nagyon boldog babavarast kivanok

36 hetes kismama

2008. aug. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!