Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mi van a fájásokkal?

Ilyenkor mi van a fájásokkal?

Figyelt kérdés

Többször hallottam,hogy az utolsó vizsgálat után (38,39,40,. hét) elfolyt a magzatvíz!

De ilyenkor a fájások is automatikusan beindulnak?

2011. nov. 6. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, csak varni kell ra.

Statisztikak alapjan egy elso szulo nonel ha a viz folyik el eloszor es egyaltalan nincs fajas, akkor 12-24 ora is kellhet a fajasok jelentkezeseig.

Most az masik dolog, hogy itt Magyarorszagon ezt nem szoktak megvarni, hanem hamar elkezdik adni az oxytocint.

De nekem az elso szulesem igy indult, nem kaptam semmit, csak vartunk es 3 oraval kesobb mar jott is az elso fajas, egybol 3 percesekkel inditottam, egy ora mulva mar 2 perces volt. 3 orat vajudtam osszesen kitolassal egyutt.

2011. nov. 6. 07:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Barátnőmnek elfolyt a magzatvize, bement a kórházba, ott egy darabig vártak, aztán kapta az oxitocin infúziót - és még mindig nem történt semmi! Ott volt órákig az infúzión, mégsem indult be a szülés, így megcsászározták.

De az ilyen, gondolom, elég ritka.

2011. nov. 6. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem ahogy elfolyt a mviz ugy jöttek a fàjàsok nem birtam felàlni
2011. nov. 6. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem enyhe mensis érzés,és puff,elment a víz.Fél órán belül jöttek a 7 percesek,majd 5 percesek,azt hiszem kb 4 óra múlva már az ágyat mardostam,de megmondom őszintén,nem tudom,mikor kötötték be az oxyt,mert tudom,hogy kaptam,de hogy mikor nem tudom.Én 9 órát vajúdtam.
2011. nov. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!